Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prateći list
  • 30.11.2015. 19:55

Akcije sakupljanja ambalažnog otpada privode se kraju

Tvrtka C.I.A.K. i udruga CROCPA već mjesecima organizirano prikupljaju ambalažu od zaštitnih sredstava, duž cijele zemlje. Posljednje akcije održat će se u Koprivničko-križevačkoj županiji.

  • 246
  • 37
  • 0

Ovogodišnje akcije sakupljanja prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja završavaju na području Koprivničko-križevačke županije i to prema slijedećem rasporedu:

  • 01.12.2015. u reciklažnom dvorištu,Industrijska zona Dravska, Adolfa Daničića bb, Koprivnica od 8.00 - 12.00 sati,
  • 03.12.2015. na Industrijskoj zoni Čret kod skretanja za Lemeš Križevački, Križevci od 8.00 - 12.00 sati,
  • 08.12.2015. kod tvrtke Agronom d.o.o. Kolodvorska 19, Đurđevac od 8.00 do 11.00 sati i
  • 10.12.2015. na sajmištu u Svetom Ivanu Žabnu, Zagrebačka bb, Sveti Ivan Žabno od 8.00 - 11.00 sati.

​Preuzima se isključivo prazna ambalaža tvrtki, proizvođača i uvoznika sredstava za zaštitu bilja koji financiraju projekt i omogućavaju korisnicima njihovih proizvoda besplatan povrat ambalaže, a to su: Agroteks, AgroChem-Maks, BASF Croatia, Bayer CropScience, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Syngenta Agro i Stockton.

Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena!

"Molimo poljoprivrednike koji imaju više od cca.100 kg ambalaže ili 1 big bag (cca. 1m3) da je ne donose na navedene lokacije već da se direktno jave tvrtki C.I.A.K. d.o.o. na broj telefona 01/3463-521 ili e-mail:ciak@ciak.hr pa će preuzimanje biti organizirano na njihovoj lokaciji. Skuplja se isključivo prazna, kontaktna ambalaža kao što su boce, kanistri i vrećice dok se kutije, kutijice i omotne folije, koje nisu bile u kontaktu s proizvodom, mogu odložiti u spremnike za papirni ili plastični otpad", ističu u tvrtki C.I.A.K.

"Donosioci otpada dužni su sami ispuniti Prateći list i Deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada. Otpad proizvođača koji ga donese bez Pratećeg lista i Deklaracije, neće biti prihvaćen. Obrasci Pratećeg lista za opasni otpad (Obrazac PL-Oo) i Deklaracije o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO) mogu se kupiti u trgovinama Narodnih novina", poručuju iz CROCPE.


Tagovi

Križevci Akcija Prateći list Koprivničko-križevačka županija Koprivnica CROCPA Đurđevac Industrijska zona Ambalažni otpad C.I.A.K. Sveti Ivan Žabno


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.