Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obavijest
  • 13.09.2013. 12:45
  • Zagrebačka

Akcija sakupljanja ambalaže sredstava za zaštitu bilja

Udruga Crocpa organizira akciju „Prateći list“ sakupljanja ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja

Foto: www.crocpa.hr
  • 166
  • 8
  • 0

Udruga Crocpa u suradnji sa tvrtkom CIAK na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije organizira akciju „Prateći list“ sakupljanja ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja.

Prilikom dolaska obavezno donijeti pravilno ispunjen Prateći list (Obrazac PL-Oo) i Deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada Obrazac DFKSO.

Obrasci se mogu kupiti u Narodnim novinama. Projektom Crocpa Eko Model prikuplja se isključivo prazna ambalaža tvrtki članova Udruge Crocpa.

Kako pravilno rukovati s ambalažom od sredstava za zaštitu bilja?

1. Ambalažu od tekućih sredstava za zaštitu bilja nakon upotrebe treba isprati najmanje tri puta (trostruko ispiranje), a tekućinu od ispiranja dodati u spremnik prskalice ili atomizera.

2. Ambalažu od krutih sredstava za zaštitu bilja treba potpuno isprazniti, da bi njezinu škodljivost što više smanjili. Vrećice se ne ispiru.

3. Sukladno Zakonu o otpadu prazna ambalaža od sredstava za zaštitu bilja može se privremeno skladištiti na poljoprivrednom gospodarstvu do godine dana.

Foto: www.crocpa.hr


Tagovi

Akcija Skupljanje ambalaže CIAK Sredstva za zaštitu bilja Crocpa


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.