Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ekonomska klinika
  • 11.03.2016. 18:30

Akademija za OPG!

Akademija za OPG je zamišljena kao obrazovni program za sve OPG-ove koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova za male OPG-ove.

  • 1.372
  • 140
  • 0

Ekonomska klinika, neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koji u suradnji s mentorima i vanjskim suradnicima pružaju pomoć građanima, neprofitnim udrugama te mladim i socijalnim poduzetnicima, organizira Akademiju za OPG.

Akademija za OPG je zamišljena kao obrazovni program za sve OPG-ove koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova za male OPG-ove, pisanja poslovnog plana, efikasnog korištenja energenata, zadrugama i udruživanju te poticanju mladih na poduzetništvo u poljoprivredi.

Sljedeće predavanje se odvija 01.04.2016. od 17:00 do 19:00 na Ekonomskom Faklutetu u Zagrebu, a prijaviti se možete ovdje.

Ekonomska klinika organizira skup edukativnih predavanja Akademija za OPG

Edukacije su besplatne, uz prethodnu najavu, i održavat će se u prostoru Ekonomskog Fakulteta u Zagrebu. Akademija je koncipirana kao set od tri odvojena predavanja, u sljedećim terminima: 11.3., 18.3. i 1.4.

Prvo predavanje se održava u petak 11.03. 2016. od 17:00 do 20:00 na temu Povlačenje sredstava iz EU fondova za male OPG-ove i pisanja poslovnog plana.

Sljedeće predavanje se odvija 01.04.2016. od 17:00 do 19:00 na Ekonomskom Faklutetu u Zagrebu, a prijaviti se možete ovdje. Predavač je Dušan Predović.


Tagovi

Ekonomska klinika Edukacije EU fondovi Mali OPG Obrazovni program Zadruge Udruživanje


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]