Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTour Slavonija
  • 08.09.2018. 16:30

AgroTour Slavonija - požeški sajam poljoprivrede i seoskog turizma

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Foto: YouTube/Screenshoot
  • 352
  • 22
  • 0

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog, Poljoprivredna televizija i ove godine organizira AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se održati u subotu 23. rujna 2017. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim satima.

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Poljoprivredna televizija na ovaj način želi omogućiti hrvatskim poljoprivrednicima širenje svog tržišta te im pružiti priliku za predstavljanje kako građanima tako i potencijalnim poslovnim partnerima.

Sajam će i ove godine biti obogaćen zabavnim programom, nastupima kulturno-umjetničkih društava, igrama za najmlađe, nagradama za posjetitelje i naravno – tamburom za dušu.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače da nas kontaktiraju na email marketing@poljoprivredna.tv, telefon 034/202-192 ili mobitel 099/399-2154.

Pogledajte u videu kako je bilo na prošlogodišnjem sajmu: 


Tagovi

AgroTour Slavonija Poljoprivredna televizija Sajam Turizam


Partner