Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrotica 2018
  • 18.01.2018. 18:00

Agrotica u Solunu početkom veljače

Posjetitelji će moći vidjeti najnovije strojeve, opremu i druge proizvode, kao i najnovija dostignuća tehnologije i znanosti u poljoprivrednom sektoru.

Foto: TIF Helexpo / Facebook
  • 310
  • 21
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije, opreme i pribora Agrotica, bit će održan po 27. put u Solunu u Grčkoj. Ovo je jedan od najvećih sajmova te vrste u svijetu.

Sajam se održava svake dvije godine, a 2016. je predstavljeno 1.349 izlagača, na 34.500 četvornih metara, a obišlo ga je 123.723 posjetitelja. Ove će godine biti održan od 1. do 4. veljače.

Sajam okuplja nekoliko tisuća izlagača iz cijelog svijeta, a prije svega proizvođače poljoprivredne mehanizacije. Na njemu će biti prikazani susatavi za navodnjavanje, proizvođači i prerađivači poljoprivrednih proizvoda, programi sjemenarskih, zaštitarskih i drugih specijaliziranih tvrtki za poljoprivredu.

Posjetitelji će moći vidjeti najnovije strojeve, opremu i druge proizvode, kao i najnovija dostignuća tehnologije i znanosti u poljoprivrednom sektoru

Foto: TIF Helexpo / Facebook


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.