Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 09.10.2015. 08:30

AgroPMD vas poziva na Agro Zemlju!

Hattat, Rabe, HE-VA, Pronar, Samson, Faresin i druge strojeve možete pogledati na sajmu u Bizovačkim toplicama.

  • 127
  • 9
  • 0

Sajam Agro Zemlja i ove godine će privući mnoge izlagače, a samim tim i posjetitelje. S namjerom da dio svog prodajnog programa izlože na najstarijem slavonskom sajmu u Bizovcu će od petka do nedjelje biti izloženi traktori Hattat, Rabe plugovi, He-Va priključni strojevi, Pronar i Samson prikolice i drugi suvremeni strojevi.

Traktore, priključke, prikolice i druge strojeve ovaj vikend možete vidjeti u Bizovcu!

Prvi puta će biti predstavljen Hattat traktor. Radi se o turskom traktoru, a u Hrvatskoj se počeo prodavati posljednjih dva mjeseca nakon pauze od nekoliko godina. Toga zadatka se prihvatila tvrtka AgroPMD i na sajmu će pokazati njihov najinteresantniji model za slavonsko baranjsko područje. To je A110.

Dolaskom na sajam uvjeriti će te se i zašto HE-VA valjci, kratke tanjurače i sijačice sve češće stižu na imanja u ovom dijelu Hrvatske. Radi se o doista suvremenoj danskoj tehnologiji obrade tla, dakako uz gotovo savršen čelik od kojeg se i proizvode. Sajam je otvoren od petka 9. do 11. listopada, a AgroPMD će se nalaziti na otvorenom prostoru sajma ispred glavnog ulaza u hotel Termia.


Tagovi

Hattat HE-VA Rabe AgroPMD Bizovac Hotel Termia Traktori Priključci He-Va Rabe Pronar Samson


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić