Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGROmashEXPO
  • 04.01.2022. 18:00

AGROmashEXPO krajem siječnja u Budimpešti

Na jednom mjestu bit će predstavljeni poljoprivredna mehanizacija, usluge, nagrađivani proizvodi, tehničke inovacije i kvalitetni stručni programi.

Foto: AGROmashEXPO
  • 522
  • 19
  • 0

AGROmashEXPO je najvažnija sajamska manifestacija mađarske poljoprivredne industrije, a održat će se od 26. do 29. siječnja. Na jednom mjestu bit će predstavljeni poljoprivredna mehanizacija, usluge, nagrađivani proizvodi, tehničke inovacije i kvalitetni stručni programi.

U 2022. godini događaj će biti posvećen uspostavljanju kontakata i poslovanju, a održat će se obnovljenom kongresnom i izložbenom centru HUNGEXPO u Budimpešti.

Na njemu će se realizirati predavanja koja će predstaviti najnovije inovacije i agrarna dostignuća, a proizvođači mehanizacije izložit će svoje najbolje i nove eksponate.

Za nagrade za razvoj domaćih i međunarodnih proizvoda vlada veliko zanimanje te je stigao veliki broj prijava. Glavni kriteriji su bili novost kod proizvoda, njegov utjecaj na životnu sredinu, inovativna uloga u agraru i vrijednost njegove primjenljivosti u praksi.  

U tradiciji manifestacije je bogat popratni program. Tako će se održati Dan poljoprivrednog marketinga i medija, a Nacionalna asocijacija uzgajivača žitarica će prikazati tradicionalni terenski stručni dan.

Ove godine se organizira i PREGA AgRobot Show gdje će posjetitelji moći vidjeti dostignuća u robotici ovog sektora, a tada će se predstaviti i Nacionalna asocijacija proizvođača poljoprivredne mehanizacije.


Tagovi

Mađarska Budimpešta AGROmashEXPO PREGA AgRobot Show Sajam


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo