Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGROmashEXPO
  • 08.01.2018. 10:30

AGROmashEXPO 36. put u Budimpešti

Posebna pažnja usmjerena je na traktore modernog dizajna i visokih performansi.

Foto: Hungexpo - Programod van / Facebook
  • 852
  • 50
  • 0

Najveća manifestacija u vezi s poljoprivredom u Mađarskoj, Međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije "AGROmashEXPO", bit će održan 36. put u Budimpešti.

Okuplja 45.000 posjetitelja, koji imaju priliku vidjeti što nudi 350 izlagača, od kojih je prošle godine bilo 36 iz inozemstva. Predstavljaju se mehanizacija i inovacije, na zatvorenom u devet paviljona i na otvorenom prostoru, na gotovo 40.000 kvadratnih metara. Posebna pažnja usmjerena je traktorima modernog dizajna i visokih performansi.

Organiziraju se i stručni programi namijenjeni studentima, mladim poljoprivrednicima, ali i onima koji su donositelji odluka ili su okrenuti tržištu, kao i marketing stručnjacima i medijima.

Ovim povodom Budimpeštu možete posjetiti od 24. do 27. siječnja.

Foto: Hungexpo - Programod van / Facebook


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]