Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dan Virovitičko-podravske županije
  • 17.07.2014. 09:15

Agroexpo - sajam agro proizvoda i opreme

Svim izlagačima sajma Agroexpo omogućeno je besplatno sudjelovanje što znači da su im pokriveni troškovi promotivnog štanda i uvrštavanja u sajamski katalog Agroexpo 2014.

  • 242
  • 14
  • 0

Kako je to već i uobičajeno, sajam agro-proizvoda i opreme, Agroexpo i ove će se godine održati u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije, 30. kolovoza na Trgu kralja Tomislava u Virovitici. Organizatori i pokrovitelji Sajma su: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Županijska podružnica Savjetodavne službe, Županijski savez poljoprivrednih udruga i Viroexpo d.o.o.

Svim izlagačima sajma Agroexpo omogućeno je besplatno sudjelovanje što znači da su im pokriveni troškovi promotivnog štanda i uvrštavanja u sajamski katalog Agroexpo 2014.

U sklopu Sajma održat će se: 11. županijska izložba voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 9. Županijsko ocjenjivanje i sajam meda i pčelinjih proizvoda te 6. Međunarodno ocjenjivanje meda, 4. izložba ljekovitog bilja i 4. izložba vina, a predviđena su i stručna predavanja i prezentacije.

Na prošlogodišnjem sajmu okupilo se 79 izlagača s područja Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke i Sisačko-moslavačke županije, a nagrada "Zlatna žica" za bagremov med dodijeljena je Predragu Momčiloviću iz Pčelića, dok su drugim istaknutim pčelarima podijeljena priznanja.

Svi koji i ove godine žele svoj med prijaviti na ocijenjivanje mogu to učiniti do 25. srpnja 2014. godine na adresi: Virovitičko-podravska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu, Trg Lj. Patačića 1, 33000 Virovitica. Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem telefona 033/638-140, Predrag Mrmoš ili 033/638-141, Dario Ripli.

Za sve zainteresirane, u prilogu teksta nalazi se Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 9. Županijsko i 6. Međunarodno ocjenjivanje meda te obrazac prijave.


Dokumenti


Tagovi

Agroexpo Virovitica Poljoprivredni proizvodi Predrag Momčilović Zlatna žlica Ljekovito bilje Med Vino Besplanto sudjelovanje Izlagači

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]