Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 28.09.2015. 12:25

Agro Zemlja u Bizovcu!

Pozivamo Vas na 21. međunarodni izložbeno-prodajni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije Agro Zemlja 2015 koji se održava u Bizovačkim toplicama od 9. do 11. listopada 2015.

  • 373
  • 24
  • 0

Pozivamo Vas da sudjelujete na 21. međunarodnom izložbeno-prodajnom sajmu poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije Agro Zemlja 2015 koji se održava na istome mjestu i u dobrom društvu, u Bizovačkim toplicama od 9. do 11. listopada 2015. godine.

U tradiciji dobre suradnje, i ove su godine u pripremu sajma Agro Zemlja uključene nacionalne institucije s područja agrara uz potporu i pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Iz programa Sajma izdvajamo prodajnu izložbu agrotehnike s prezentacijama (poljoprivredna mehanizacija i oprema), 4. Festival kukuruza, Voda - Izvor života, Pitka voda, navodnjavanje, sustavi za pročišćavanje, nove tehnologije - obnovljivi izvori energije, vinogradarstvo i vinari Hrvatske u programu Vinske ceste Hrvatske, Program namijenjen voćarima u suradnji s HVZ.

Izložbeno-prodajni sajam poljoprivrede

Tu je i ponuda sjemenske robe, prijesadnica i sadnog materijala, ambalaža i oprema za preradu voća i povrća, ponuda proizvoda zaštite bilja, mineralnih gnojiva, oprema za svinjogojstvo, stočarstvo, peradarstvo, prezentacija kreditnih ponuda, prodajna izložbu cvijeća i sadnica, ponude obrtnika iz svih područja RH te predstavljanje najznačajnijih hrvatskih mlinova, ponuda mesnih industrija i degustacija proizvoda.

Sudjeluju i proizvođači vode i bezalkoholnih pića sa degustacijom proizvoda, bit će predstavljen program za šumarstvo, lovstvo i ribolov, stručni skupovi, promotivni programi, kušaonice, ali i 16. međužupanijsko predstavljanje općina sa specifičnim ponudama poljoprivrednih proizvodnji, prehrambenih proizvoda te obrtništva i malog poduzetništva, kao i prikaza kulturnog bogatstva stanovništva.

Obrasce za prijavu za izlagački prostor te cjenik osnovnih sajamskih usluga koje možete preuzeti ispod teksta molimo da čitko popunite i dostavite organizatoru na e-mail: agrozemlja@agrozemlja.com ili na broj telefaxa: 031/209-000, odnosno poštom na adresu: Agro Zemlja, Šetalište k. F. Šepera 1 d, 31000 Osijek.


Dokumenti


Tagovi

Agro Zemlja Sajam poljoprivrede Bizovac Festival kukuruza Sjemenska roba Navodnjavanje Mesna industrija Hrvatski mlinovi Agrotehnika


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."