Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 27.01.2014. 13:00

Agro Zemlja 2014 - prijave u tijeku

Poljoprivredni sajam sa srcem - Agro Zemlja 2014, idealno je mjesto za promociju najrazličitijih poljoprivrednih proizvoda. Prijavite se!

  • 731
  • 53
  • 0

Ovogodišnje jubilarno, dvadeseto po redu, izdanje međunarodnog izložbeno-prodajnog sajma poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije Agro Zemlja 2014 rezervirano je za 24. do 26. listopada 2014. godine. Događaj se, već tradicionalno, svake godine održava na istom mjestu i u dobrom društvu, u Bizovačkim toplicama.

Pokrovitelj sajma je Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Osijek. Iz ovogodišnjeg programa Agro Zemlje izdvajamo:

  • Prodajna izložba agro-tehnike s prezentacijama - poljoprivredna mehanizacija i oprema
  • 3. Festival kukuruza
  • Ponuda sjemenske robe
  • Oprema za svinjogojstvo, stočarstvo, peradarstvo
  • Program namijenjen voćarima u suradni s HVZ
  • Ponuda strojeva komunalnog programa s prezentacijama
  • Ponuda mesnih industrija i degustacija proizvoda
  • Predstavljanje te ponuda proizvoda i usluga braniteljskih zadruga
  • Nastup OPG-ova i proizvodnih obrta sa prezentacijama i prigodnom prodajom
  • Pedstavljanje osobnih i terenskih vozila s premijerama

Između ostalog, bit će predstavljen program "Voda - Izvor života" - pitka voda, navodnjavanje, sustavi za pročišćavanje, nove tehnologije - obnovljivi izvori energije, kao i bogata ponuda sjemenske robe, presadnica i sadnog materijala, ambalaže i opreme za preradu voća i povrća, proizvoda za zaštitu bilja, mineralnih gnojiva, cvijeća i sadnica, kao i razne ponude obrtnika iz svih područja RH. Isto tako, sajam će uključiti predstavljanje najznačajnijih hrvatskih mlinova, proizvođača vode i bezalkoholnih pića uz prigodne degustacije, kao i program za šumarstvo. Za Vaše najmlađe održat će se i 15. dječja likovna radionica.

Brojni stručni skupovi, promotivni programi, kušaonice te 15. međužupanijsko predstavljanje općina sa specifičnim ponudama poljoprivrednih proizvodnji, prehrambenih proizvoda te obrtništva i malog poduzetništva, kao i prikaza kulturnog bogatstva stanovništva, dio su ponude ovogodišnje Agro Zemlje.

Svi zainteresirani izlagači trebaju ispuniti prijavnicu kako bi na vrijeme zauzeli svoje mjesto na nadolazećem sajmu Agro Zemlja 2014. Prijavnicu možete pronaći na dnu članka, u PDF obliku.

Sajam Agro Zemlja za sve će posjetitelje biti otvoren od 24. do 26. listopada od 9 do 18 sati. Za sve dodatne informacije možete se obratiti organizatoru sajma putem njihove web stranice ili putem e-maila: agrozemlja@agrozemlja.com te na broj telefona: +385 31 20 9000


Povezana stočna vrsta

Peradarstvo

Peradarstvo

Pod peradarstvom se prvenstveno podrazumijeva uzgoj kokoši, pura, gusaka i pataka. Od peradi se dobivaju izuzetno kvalitetne glavne namjernice poput jaja i mesa, ali uz njih tu su... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Agro Zemlja Bizovac Festival kukuruza Stočarstvo Peradarstvo Poljomehanizacija Stočarska izložba Vinarstvo Poljoprivredni sajam


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]