Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam Agro Zemlja
  • 21.09.2013. 09:34

Agro Zemlja 2013. - sajam za cijelu obitelj

Agro Zemlja, ove će se godine održati u Bizovačkim toplicama od 27. do 29. rujna.

  • 480
  • 42
  • 0

Agro Zemlja, 19. međunarodni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ekologije, lovstva, ribolova, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije, ove će se godine održati u Bizovačkim toplicama, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, od 27. do 29. rujna.

Sajam će posjetiteljima pružiti mogućnost uvida, ali i povoljnije kupnje poljoprivredne mehanizacije, što će na sajmu biti izložena kroz samostalne nastupe izlagača. Prvi put predstavit će se i Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH, tako da će posjetitelji moći vidjeti i probati traktore svih marki koje se nude na hrvatskom tržištu.

Uz brojne samostalne izlagače, vlasnike obiteljski poljoprivrednih gospodarstava, bit će organiziran i skupni nastup koji za svoje mještane organiziraju općine Bizovac i Erdut. U okviru Sajma održat će se i Drugi festival kukuruza. Tradicionalni nastup na Agro Zemlji imat će i brojna lovačka društva s područja Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije koja će, osim izložbe trofeja, organizirati svoj “lovački dan” u kojem će, između ostalog, biti organizirano i natjecanje u kuhanju lovačkog čobanca. Uvijek zanimljive stočarske izložbe ove će se godine održati osmi put zaredom.

Brojnim sajamskim programima namijenjenim svim članovima kućanstva sajam Agro Zemlja želi potvrditi nastojanje da bude sajam za cijelu obitelj.

Sajam Agro Zemlja i ove godine kao posebnost imat će - darivanje posjetitelja. Tako će svaki posjetitelj uz kupljenu ulaznicu u petak, na dan otvaranja sajma, dobiti na poklon proizvod iz programa tvrtke Kanaan, odnosno kilogram šećera virovitičke šećerane Viro.


Tagovi

Agro Zemlja Bizovačke toplice Poljomehanizacija Festival kukuruza Bizovački sajam