Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRO-TECH 2018
  • 29.06.2018. 18:00

AGRO-TECH sajam u Poljskoj okuplja proizvođače i struku

AGRO-TECH u Minikowu u Poljskoj je manifestacija na kojoj poljoprivrednici mogu pronaći najnovija rješenja za svoje farme.

Foto: Agrotech
  • 365
  • 24
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede i industrije AGRO-TECH u Minikowu u Poljskoj je specijalizirana izložba za poljoprivredne proizvođače i stručnjake. Ovo je važan događaj u cjelogodišnjem programu poljoprivrednih izložbi u ovoj zemlji. To je najveća poljoprivredna manifestacija u sjeverozapadnoj Poljskoj. Kako kažu organizatori, ovdje će poljoprivrednici pronaći najnovija rješenja za svoje farme.

Čini je nekoliko tematskih cjelina - poljoprivredni inženjering, životinje za uzgoj, postrojenja, obnovljiva energija, poljoprivredne zgrade. Bogat program je stručno prilagođen profesionalnim zahtjevima. Ovo se odražava u broju posjetitelja, kojih je prošle godine bilo oko 30.000. Imali su priliku vidjeti najnovije trendove i inovacije koje je prikazalo oko 380 izlagača.

Ove godine održava se od 30 lipnja do 1. srpnja.


Tagovi

AGRO-TECH Agrotech 2018 Poljska Sajam


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P