Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kampanja
  • 06.11.2021. 15:00
  • Vukovarsko-srijemska, Vinkovci

Agro-klaster pokrenuo kampanja "Domaće je naše"

Prva kampanja započela je u Vinkovcima akcijom "Naša bundeva i jabuka su zdrava hrana", a provodit će se do kraja ove i tijekom iduće godine.

Foto: Depositphotos/ aaron007
  • 167
  • 104
  • 0

Agro-klaster d.o.o. Vinkovci u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i Turističkom zajednicom ove županije pokrenuo je promotivnu kampanju pod nazivom "Domaće je naše" s porukom "Okusi najbolje".

Svrha kampanje je, pojašnjavaju, promovirati tradicionalne, domaće, slavonske i srijemske proizvode, upozoriti na potrebu mijenjanja prehrambenih navika te ukazati na pozitivne zdravstvene, gospodarske i demografske efekte takvog, nazovimo ga lokalpatriotskog, pristupa vlastitoj prehrani.

"Cilj nam je dodatno potaknuti naše sumještane, ali i sve druge potencijalne kupce, na kupnju upravo tih proizvoda jer ćemo na taj način najefikasnije pomoći našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i svim drugim, malim proizvođačima hrane, da ono što proizvedu lakše prodaju i da im trud kojeg ulažu jamči pristojnu egzistenciju", ističu organizatori.

Prva kampanja započela je jučer u Vinkovcima akcijom "Naša bundeva i jabuka su zdrava hrana", a provodit će se do kraja ove godine i tijekom 2022..

Ista podrazumijeva organizaciju različitih manifestacija, medijskih predstavljanja, oglašavanja putem jumbo plakata, društvenih mreža i drugih marketinških platformi. 

Želja organizatora je aktivno uključiti općine, gradove, škole, vrtiće, medije, građane i sve one koji svojim anganžmanom mogu doprinijeti realizaciji zacrtanih ciljeva. 


Tagovi

Agro-klaster d.o.o. Kampanja Domaća hrana TZ Vukovarsko-srijemske županije


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]