Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrilevante 2017
  • 25.08.2017. 18:00

Agrilevante se fokusira na poljoprivredu na Mediteranu

Sajam će posebnu pozornost posvetiti kulturama tipičnim za mediteransku regiju za koju industrija mehanizacije može pružiti širok raspon tehnološki naprednih strojeva i opreme.

Foto: agrilevanteeu
  • 368
  • 21
  • 0

Međunarodni sajam strojeva, postrojenja i tehnologija za poljoprivredni opskrbni lanac, Agrilevante, održat će se od 12. do 15. listopada u talijanskom Bariju. Agrilevante je jedan od najvažnijih ovakvih sajmova na Mediteranu.

Izložba će biti organizirana na 50.000 m², a na njoj će sudjelovati 300 tvrtki. I ove se godine očekuju brojni posjetitelji kojih je u 2015. bio rekordan broj, čak više od 59.000, s 35 akreditiranih inozemnih izaslanstava.

Ondje će dobiti kompletnu panoramu učinkovitih rješenja za svaki proizvodni ciklus, od rada na zemlji, pripremi za sijanje, navodnjavanje, biljne tretmane, ali i berbu, prijevoz te početnu obradu proizvoda.

Prvi Agrilevante održan je 2009. te se održava svake dvije godine. U ovogodišnjem će izdanju sajam posebnu pozornost posvetiti kulturama tipičnim za mediteransku regiju za koju industrija mehanizacije može pružiti širok raspon tehnološki naprednih strojeva i opreme.

Foto: agrilevanteeu


Tagovi

Agrilevante Bari Poljoprivredna mehanizacija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?