Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 12.11.2013. 09:00

Agribex 2013 – Belgija

Međunarodni sajam poljoprivrede – AGRIBEX, održat će se od 03. do 08. prosinca 2013. godine u Belgiji - Bruxelles.

  • 352
  • 27
  • 0

Agribex, međunarodni sajam za poljoprivredu, stočarstvo, uređenje okoliša i zelene zone, tijekom godina narastao je u jedinstven događaj te vrste na kojem poljoprivrednici, predstavnici dobavljača, vladini dužnosnici, znanstvenici i javnost međusobno dolaze u doticaj jedni s drugima.

Najveći sajam te prirode u Belgiji omogućava posjetiteljima sklapanje novih poznanstava sa istomišljenicima iz poljoprivredne industrije, ali i upoznavanje dobavljača te izlaganje svojih specifičnih ideja, kao i očekivanja.

Ovogodišnji Agribex posebnu pozornost posvetit će temama poput održivih energija. Stoga, ukoliko imate nerazjašnjenih pitanja o bioplin opremi ili solarnom grijanju vode, trebate stručne savjete o regulaciji frekvencije ventilatora ili toplinskoj melioraciji u staje, definitivno se u prosincu trebate zaputiti u Belgiju.

Izložba stoke i Nacionalno prvenstvo za nekoliko pasmina i vrsta svake godine tradicionalno privlače veliku publiku. Ove godine za nacionalne naslove natjecat će se mliječna goveda, svinje, ovce, perad i na poslijetku, ali ne manje bitni, konji.

Više informacija možete saznati na: www.agribex.be

Photo: www.agribex.be


Tagovi

Poljoprivredni sajam Agribex 2013 Belgija Stočarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Haj došlo vrijeme... za zaštitu ječma od korova!