Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomurski sejem
  • 25.08.2018. 17:00

Agra u Gornjoj Radgoni 56. puta otvorila vrata posjetiteljima

U susjednoj Sloveniji, 30-ak kilomenata od granice s Hrvatskom okupilo se 1.800 izlagača iz 36 država. Njihovu ponudu možete provjeriti u narednih 5 dana.

Foto: Vedran Stapić
  • 738
  • 91
  • 0

Unatoč nešto hladnijem vremenu i oborinama, Gornja Radgona danas je privukla veliki broj posjetitelja. Ovaj najveći međunarodni poljoprivredni sajam u susjednoj Sloveniji po 56. puta otvorio je vrata zainteresiranim poljoprivrednicima. Njemu gravitiraju i rado mu dolaze i brojni iz susjednih država, ponajprije Austrije, Hrvatske i Mađarske.

Imaju što i vidjeti i doživjeti. Na više od 7 hektara izložbene površine do 30. kolovoza predstavlja se 1.800 izlagača iz 36 država.

Agra se promovira kao 'Sajam nove generacije' što prema viđenom uistinu i jest. Ova gospodarska priredba ima brojne sadržaje i dimenzije. Ima i kontinuitet povezivanja i rast razine kvalitete, što ga čini vodećim u sektoru.

Tu poljoprivrednici nađu sve što im od mehanizacije ili alata zatreba. Bilo za proizvodnju, pripremu drva ili bilo koji drugi dio svakodnevnice života na selu. Ljubitelji životinja mogu uživati u izloženim brojnim grlima stoke, a oni skloniji bilju oduševit će se prezentacijom nebrojenih vrsta kroz vrtove i permakulturni kutak. 

Ovaj dio Slovenijie ima bogatu vinsku tradiciju pa će tako i hedonisti naći nešto za sebe, a ne manjka niti gastronomske ponude. U sve su protkani i kulturni sadržaji bilo u vidu tradicijskih proizvoda, raznih rukotvorina kao i oni iz glazbeno-plesne dimenzije.

Sreli smo i brojne izlagače iz Hrvatske koje ćete zasigurno prepoznati putem foto priloga.

56. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije AGRA otvoren je svaki dan od subote 25. do četvrtka 30. kolovoza, od 9.00 do 18.00, sati. Cijena ulaznice je 8 EUR-a a u koju je uključen i parking. 


Fotoprilog


Tagovi

Agra Pomurski sejem Poljoprivredni sajam Mehanizacija Bilje Stoka


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.