Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 10.01.2014. 14:00

Agra 2014. - sajam poljomehanizacije

Najnoviji trendovi iz poljomehanizacije bit će predstavljeni od 4. do 8. ožujka 2014. u Bugarskoj

  • 406
  • 39
  • 0

Agra je međunarodni poljoprivredni sajam koji iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost. Ove godine održavat će se od 4. do 8. ožujka u Plovdidu - Bugarska. Događaj je to na kojem možete pronaći najnovije eksponate poljoprivrednih strojeva i opreme, koji nisu prisutni niti na renomiranim izložbama u Europi.

Na sajmu se osjeti snažna prisutnost inovacija i visokih tehnologija, a poljoprivredu se promatra kao moderan sektor sa mnoštvom mogućnosti. Prilika je to da se ljudi uključeni u poljoprivredni sektor, počevši od posjetitelja pa sve do izlagača, sastanu na jednom mjestu kako bi razmijenili ideje. Događaj je odlična platforma za razvoj novih kontakata sa potencijalnim partnerima i tvrtkama uključenim u poljoprivrednu industriju.

Program Agra-e obuhvaća mnoštvo poslovnih sastanaka, seminara, konferencija i prezentacija, na kojima će izlagači predstaviti svoje uspjehe vezane za poljoprivredu te raspravljati o najnovijim poljoprivrednim trendovima.

Očekuje se da će sajam posjetiti oko 25.000 posjetitelja. Organizatori ističu da će sajam biti vrlo korisno iskustvo za poljoprivrednike, na kojem se može naučiti mnoštvo trikova o povećanju profitabilnost vlastite proizvodnje.

Više informacija može saznati: www.fair.bg


Tagovi

Agra Plovdid Poljomehanizacija Bugarska Poljoprivredni sajam Inovacije


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo