Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićna manifestacija
  • 17.11.2013. 09:00

Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu održavat će se od 01. do 23. prosinca 2013. godine.

  • 477
  • 42
  • 0

Niz svakodnevnih manifestacija u glavnom gradu lijepe naše u predblagdansko vrijeme daje jedinstvenu sliku i budi osjećaje kao što ih u nama potiče neka božićna bajka.

Advent u Zagrebu ove godine započinje 01. prosinca tradicionalnim paljenjem prve adventske svijeće na središnjem Trgu bana Jelačića. Kao i svake godine događaj će označiti brojne manifestacije koje se vežu uz božićno vrijeme.

Zanimljiva događanja očekuju nas i na obližnjem Zrinjevcu, koji bajkovitim uređenjem u duhu Božića svake godine zaista ostavlja bez daha.

Uz pomno odabran večernji glazbeni program svi prisutni će moći kušati već pomalo zaboravljene zagrebačke specijalitete - krpice sa sirom, jabuke u šlafroku i zapečene štrukle, ali se i zagrijati kuhanim vinom.

Adventski Zrinjevac osobito je lijep kada ga zabijeli snijeg pa se nadamo da će i ove godine zasjati u bijelom izdanju.

Photo: www.zagreb.hr


Tagovi

Advent Zagreb Božić Kuhano vino Štrukli


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kmečki Glas iz susjedne Slovenije prošle je godine obilježio 80 godina rada na informiranju poljoprivrednika. Ova vodeća agrarna redakcija z Dežele danas zapošljava 24 medijska djelatnika te uz tjednik i portal ima bogatu izdavačku djelatno... Više [+]