Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 19.11.2015. 12:50

Advent u Baranji

Advent u Baranji prigodan je program slavljenja nadolazećeg blagdana Božića, a održava se od 25. studenog do 31. prosinca.

  • 274
  • 21
  • 0

Advent u Baranji prigodan je program slavljenja nadolazećeg blagdana Božića, a održava se od 25. studenog do 31. prosinca. Naime, svakog se vikenda tijekom prosinca diljem Baranje održavaju brojne prigodne manifestacije. Prvog i zadnjeg vikenda u prosincu u Belom Manastiru održava se Božićni sajam. U Zmajevcu se održava Kristkindl Markt. Sajmovi su spoj tradicije, baranjske gastro, eno i etno ponude te prigodnih proizvoda koji obilježavaju nadolazeći blagdan.

Adventska ponuda smještaja

Tim povodom, adventska ponuda ugostitelja i smještaja na seoskom domaćinstvu Stara Baranja uključuje tri dana i dva noćenja s doručkom za dvije osobe, baranjsku dobrodošlicu u vidu rakijice i hladne plate Stara Baranja (kulen, kobasice, slanina, čvarci), sve za 549 kuna. Uz prethodni dogovor s domaćinima moguća je priprema tradicionalnih domaćih jela kao što su fiš-paprikaš, čobanac, baranjski gulaš, cigansko pečenje, roštilj.

Za sva pitanje ili dodatne informacije u vezi smještaja, tu je Seljačko domaćinstvo Stara Baranja, Glavna 101, Kneževi Vinogradi, telefon:098/835240 i 098/9678414, email: starabaranja@gmail.com

Gastro manifestacije

Za vrijeme adventa u Baranji održavaju se tradicionalne manifestacije poput ČvarakFesta, Zimskog vašara u Karancu, Božićni sajmovi u Dardi, Kneževim Vinogradima i Belom Manastiru, i druge gastro manifestacije.

Uz sve to možete posjetiti Kopački rit, Vinski podrum Belja iz 1526. godine, vinsku cestu, gradove Osijek (Tvrđa), Vukovar i Ilok. Tradicionalno gostoljubivi domaćini.


Tagovi

Advent u Baranji Beli Manastir Karanac Zmajevac ČvarakFest Kristkindl Markt Božićni sajam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer