Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obljetnica Agronomskog fakulteta
  • 26.09.2015. 17:55

96 godina Agronomskog fakuteta u Zagrebu

Primjenjujući standarde izvrsnosti u znanstvenom, nastavnom i stručnom radu, Agronomski fakultet se želi strateški pozicionirati u Hrvatskom visokoobrazovnom i istraživačkom prostoru, ali i kao međunarodno prepoznata i priznata znanstveno-nastavna institucija.

Foto: Agronomski fakultet
  • 103
  • 7
  • 0

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina prisustvovati će 96. obljetnici Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koja će biti obilježana u ponedjeljak 28. rujna 2015. godine s početkom u 11:00 sati u prostorijama fakulteta.

Tim će povodom biti predstavljeno godišnje izvješće Agronomskog fakulteta za 2014. godinu te će se uručiti nagrade i zahvalnice najboljim studentima, profesorima i istaknutim djelatnicima kao i institucijama i istaknutim pojedincima.

Agronomski fakultet je, od osnutka do danas, posvećen svojoj temeljnoj misiji, a to je omogućiti studentima postizanje najviših akademskih standarda i stjecanja kompetencija temeljenih na najnovijim znanstvenim spoznajama. Temeljna vizija fakulteta je definirati i provesti sve aspekte razvoja sustava suvremenog obrazovanja, kao i znanstveno istraživačkog i stručnog rada kompatibilnog s onim u zemljama Europske unije.

Foto: Agronomski fakultet


Tagovi

Tihomir Jakovina Agronomski fakultet Sveučilište u Zagrebu Nagrade Zahvalnice Akademski standardi Kompetencije Znanstvene spoznaje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer