• Prnjavor 2019
  • 11.03.2019. 15:00
  • Prnjavor

9. Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma

Preko 150 izlagača iz svih zemalja regije predstavit će se na uređenom sajamskom prostoru sportske dvorane "Sloga" od 1200 m2.

Foto: Ranka Vojnović (ilustracija)
  • 587
  • 38
  • 0

Deveti Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma bit će održan 22. i 23. ožujka u Prnjavoru, u susjednoj BiH, u sportskoj dvorani "Sloga". Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati, a svečano otvaranje planirano je 22. ožujka u 11 sati. 

Preko 150 izlagača iz svih zemalja regiona predstavit će se na uređenom sajamskom prostoru sportske dvorane "Sloga" od 1200 m2. Ova gospodarska manifestacija na jednom mjestu okupit će brojne privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih gospodarske komora, gradonačelnike i načelnike gradova, službene predstavnike prijateljskih gradova, kao i domaće službenike i inozemne diplomate.

Sajamski izlagači i gosti imat će mogućnost upoznati se s privrednim potencijalima opine Prnjavor, saznati više informacija o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primjerima iz prakse, ali i uspostaviti poslovne kontakte s drugim gospodarstvenicima i sudionicima sajma.

Sajam se održava u organizaciji "RS Consulting and Trade" doo Banja Luka i Općine Prnjavor.


Tagovi

Prnjavor 2019 Sajam privrede Regionalni sajam


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Snimanje i uživanje u poljima ječma, žetva počinje.