Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prnjavor 2019
  • 11.03.2019. 15:00
  • Prnjavor

9. Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma

Preko 150 izlagača iz svih zemalja regije predstavit će se na uređenom sajamskom prostoru sportske dvorane "Sloga" od 1200 m2.

Foto: Ranka Vojnović (ilustracija)
  • 634
  • 38
  • 0

Deveti Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma bit će održan 22. i 23. ožujka u Prnjavoru, u susjednoj BiH, u sportskoj dvorani "Sloga". Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati, a svečano otvaranje planirano je 22. ožujka u 11 sati. 

Preko 150 izlagača iz svih zemalja regiona predstavit će se na uređenom sajamskom prostoru sportske dvorane "Sloga" od 1200 m2. Ova gospodarska manifestacija na jednom mjestu okupit će brojne privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih gospodarske komora, gradonačelnike i načelnike gradova, službene predstavnike prijateljskih gradova, kao i domaće službenike i inozemne diplomate.

Sajamski izlagači i gosti imat će mogućnost upoznati se s privrednim potencijalima opine Prnjavor, saznati više informacija o dosadašnjem razvoju prnjavorske privrede i pozitivnim primjerima iz prakse, ali i uspostaviti poslovne kontakte s drugim gospodarstvenicima i sudionicima sajma.

Sajam se održava u organizaciji "RS Consulting and Trade" doo Banja Luka i Općine Prnjavor.


Tagovi

Prnjavor 2019 Sajam privrede Regionalni sajam


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]