Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Milano Food Week 2018
  • 28.04.2018. 15:00

9. Milano Food Week - najukusniji talijanski sajam

Milano Food Week organizira se deveti put i predstavlja hranu i vino, uklopljene u različite kontekste.

Foto: Facebook / Milano Food Week
  • 217
  • 11
  • 0

Milano Food Week organizatori predstavljaju kao najukusniji talijanski sajam, koji okuplja profesionalce, tvrtke, ali i entuzijaste. Održat će se deveti put, a kuhinje će biti raspršene po gradu. To će biti mjesta s ekskluzivnom ponudom vina i hrane, uklopljene u različite kontekste, pa tako nose imena: City Kitchen, Public Kitchen, Student Kitchen, Home Kitchen, Special Kitchen, Lifestyle Kitchen, Healthy Point.

Poznati blogeri, koji se bave hranom, kao što su Enrico Bartolini,  Ernst Knam, Alessandro Negrini i Fabio Pisani, pripremat će jela i govoriti o njima, a podijelit će posjetiteljima i svoj spisak namirnica, koje kupuju kada odlaze u trgovinu. 

Manifestacija će biti održana od 7. do 13. svibnja. 


Tagovi

Milano Food Week Vino Hrana Italija


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]