Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesen u Lici
  • 28.09.2018. 12:30

9. izložba ovaca, 3. izložba buša i 3. kup mladih uzgajivača Ličko-senjske Županije

Na izložbi ovaca bit će prikazano 10 kolekcija ovaca (kolekcija-3 ovce i ovan), a u govedarskom dijelu će biti prikazana izvorna pasmina buše u 3 kategorije – junice, krave i bikovi.

Foto: HPA
  • 479
  • 37
  • 0

U sklopu 20. manifestacije Jesen u Lici, u Gospiću će se 6. listopada održati 9. izložba ovaca LSŽ i 3. izložba buša LSŽ kao i 3. kup mladih uzgajivača Ličko-senjske Županije.

Izložbu organiziraju: Ličko-senjska Županija, Razvojna agencija LIRA, Hrvatska poljoprivreda agencija, Udruga uzgajivača ovaca “Lika”, Središnji savez uzgajivača ovaca i koza.

Na izložbi ovaca bit će prikazano 10 kolekcija ovaca (kolekcija-3 ovce i ovan), a u govedarskom dijelu će biti prikazana izvorna pasmina buše u 3 kategorije – junice, krave i bikovi.

Na Bambino kupu će se predstaviti mladii uzgajivači s teladi simentalske pasmine i pasmine buša koja će revijalno prikazati umijeće predvođenja teladi. Djeca, sudionici na kupu mladih uzgajivača predstavljaju se u narodnim nošnjama sredine iz koje dolaze, stoga je ovo priredba koja ima za cilj i promidžbu kulturne baštine. Održavanje kupa mladih uzgajivača u urbanim sredinama pruža i priliku djeci da upoznaju životinje i da se upoznaju s načinom života obitelji iz ruralnih područja.

Cilj prikaza Bambino kup-a je predstavljanje stočarske proizvodnje kao i nastavak obiteljske tradicije uzgoja stoke i bavljenja stočarskom proizvodnjom.


Tagovi

Jesen u Lici HPA Izložba Ovce Goveda Bambino kup


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]