Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kozarska Dubica 2018
  • 26.08.2018. 16:30

8. Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Kozarska Dubica 2018"

Paralelno s ovim sajmom bit će održan sajam poljoprivrede na kome će se izlagači, poljoprivredni proizvođači i lokalne zajednice upoznati o trenutnim projektima i dostupnim sredstvima za razvoj agrara i poljoprivrede kao grane privrede uopće.

Foto: Facebook/Turistička organizacija Kozarska Dubica
  • 868
  • 47
  • 0

Osmi Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Kozarska Dubica 2018" manifestacija je koja će okupiti brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora i druge iz BiH i država u okruženju, najavili su organizatori.

Održat će se 28. i 29. rujna u Kozarskoj Dubici, u gradskoj Sportskoj dvorani. 

Regionalni sajam privrede od osnivanja bilježi konstantan rast broja izlagača iz svih gospodarskih sektora s namjerom da se u narednim godinama specijalizira na izlagače iz sektora električne energije, građevinarstva, poljoprivrede, poslovnih zona kao investicijskih potencijala regije i turizma.

Središnje teme sajma 

Središnje teme Sajma za 2018. godinu su investicijski projekti energetskog sektora i sektora rudarstva, kao i "zelene investicije", regionalni energetski projekti putem regionalne suradnje, regionalno napredovanje, poslovni sastanci kompanija cijele regije i suradnja po modelu javno-privatnog partnerstva.

Sajamske teme bit će i obnovljivi izvori energije i ubrzani razvoj tržišta energije iz biomase, ali i energetska efikasnost, kao i novi pristup problematici financiranja projekata i ESKO ugovori.

Paralelno i sajam poljoprivrede

Paralelno s ovim sajmom bit će održan sajam poljoprivrede na kojem će se izlagači, poljoprivredni proizvođači i lokalne zajednice upoznati o trenutnim projektima i dostupnim sredstvima za razvoj agrara i poljoprivrede kao grane privrede uopće.

Predviđeni su i aktualni stručni prateći i konferencijski programi, uz mogućnost sudjelovanja izlagača na temu razvoja poslovnih zona i privlačenja investicija u lokalne zajednice banjalučke regije.

Prijave na sajam traju do 8. rujna, a sve detaljne informacije možete pronaći na internetskoj stranici sajma. 


Tagovi

Kozarska Dubica Sajam Zelene investicije


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]