Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 06.11.2013. 09:40

8. Dugoselski sajam obrtništva i poduzetništva

8. Sajam obrtništva i poduzetništva održat će se od 08. do 11. studenog 2013. godine u Dugom Selu.

  • 380
  • 30
  • 0

Ovogodišnji Dugoselski sajam obrtništva i poduzetništva održat će se u okviru manifestacije Dugoselskih jeseni i predstojećih Martinskih dana od 08. do 11. studenog u prostoru Gradske sportske dvorane Dugo Selo.

Sajam ove godine okuplja oko stotinjak izlagača (obrtnika, poduzetnika, poduzeća, institucija, udruga) iz regije i šire, a organizira se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije, HOK-a i Obrtničke komore Zagreb.

Tijekom trodnevnog programa održat će se bogati kulturni program - Festival mladih, 4. Festival pčelarstva Zagrebačke županije, 14. Smotra narodnog stvaralaštva, Dugoselsko martinje (tradicionalni obred krštenja mošta) i sl.

Iz bogatog subotnjeg programa izdvajamo predavanja „Pčelinji proizvodi u zaštiti i unapređenju zdravlja“ te „Primjene pčelinjih proizvoda u kozmetici - njega kože“ koji prehode otvorenju 4. Festivala pčelarstva Zagrebačke županije. Toga dana možete prisustvovati, osmoj po redu, Izložbi sira Zagrebačke županije.

Također, prezentirat će se razne udruge vinogradara i vinara sa prigodnim degustacijama, a u nedjelju u 19:00 sati obilježit će se tzv. Dugoselsko martinje, tradicionalni obred krštenja mošta.

Više informacija možete saznati na: www.dugoselo.hr

Photo: rgbstock.com


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Dugoselski sajam Poduzetništvo Pčelarstvo Martinje Vino Krštenje mošta


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.