Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 06.11.2013. 09:40

8. Dugoselski sajam obrtništva i poduzetništva

8. Sajam obrtništva i poduzetništva održat će se od 08. do 11. studenog 2013. godine u Dugom Selu.

  • 377
  • 30
  • 0

Ovogodišnji Dugoselski sajam obrtništva i poduzetništva održat će se u okviru manifestacije Dugoselskih jeseni i predstojećih Martinskih dana od 08. do 11. studenog u prostoru Gradske sportske dvorane Dugo Selo.

Sajam ove godine okuplja oko stotinjak izlagača (obrtnika, poduzetnika, poduzeća, institucija, udruga) iz regije i šire, a organizira se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije, HOK-a i Obrtničke komore Zagreb.

Tijekom trodnevnog programa održat će se bogati kulturni program - Festival mladih, 4. Festival pčelarstva Zagrebačke županije, 14. Smotra narodnog stvaralaštva, Dugoselsko martinje (tradicionalni obred krštenja mošta) i sl.

Iz bogatog subotnjeg programa izdvajamo predavanja „Pčelinji proizvodi u zaštiti i unapređenju zdravlja“ te „Primjene pčelinjih proizvoda u kozmetici - njega kože“ koji prehode otvorenju 4. Festivala pčelarstva Zagrebačke županije. Toga dana možete prisustvovati, osmoj po redu, Izložbi sira Zagrebačke županije.

Također, prezentirat će se razne udruge vinogradara i vinara sa prigodnim degustacijama, a u nedjelju u 19:00 sati obilježit će se tzv. Dugoselsko martinje, tradicionalni obred krštenja mošta.

Više informacija možete saznati na: www.dugoselo.hr

Photo: rgbstock.com


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Dugoselski sajam Poduzetništvo Pčelarstvo Martinje Vino Krštenje mošta


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/