Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uzgoj konja
  • 22.02.2020. 16:30
  • Požeško-slavonska, Lipik

7. savjetovanje uzgajivača konja u Lipiku

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu i Udruga uzgajivača konja hrvatski toplokrvnjak organizira 7. savjetovanje uzgajivača konja u Republici Hrvatskoj.

Foto: Pixabay/ hpgruesen
  • 339
  • 28
  • 0

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu i Udruga uzgajivača konja hrvatski toplokrvnjak, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede organizira 7. savjetovanje uzgajivača konja u Republici Hrvatskoj. Savjetovanje će se održati 18. ožujka 2020. godine u Lipiku.

"Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača konja i stručnjaka iz najvažnijih područja konjogojstva: agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, uzgoj, držanje, hranidba, zdravstvena zaštita itd. Predavači su uvaženi profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, stručnjaci Ministarstva poljoprivrede te Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

U godinama iza nas, godišnje savjetovanje uzgajivača konja postalo je središnje mjesto susreta uzgajivača i stručnjaka, mjesto stjecanja korisnih i primjenjivih spoznaja, razmjene iskustava te uspostavljanja nove poslovne suradnje“, stoji u najavi Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu

Cjelokupni program možete pronaći ovdje.

Generalni sponzor je Požeško – slavonska županija, a suorganizatori su Središnji savez uzgajivača konja hrvatski posavac i Središnji savez udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka.


Tagovi

Savjetovanje Konji Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu Udruga uzgajivača konja hrvatski toplokrvnjak Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner