• Prnjavor 2018
  • 15.03.2018. 16:30

7. Regionalni sajam Privrede, poljoprivrede i turizma

Regionalni sajam privrede nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za poduzetnike, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične saradnje.

Foto: Facebook/Regionalni sajam privrede
  • 159
  • 15
  • 0

Regionalni sajam privrede predstavlja mjesto regionalne promocije ekonomskih i trgovinskih interesa i mogućnosti, kako najznačajnijih regionalnih kompanija, tako i nacionalnih ekonomija zemalja jugoistočne Europe, a održat će se od 27. do 28. ožujka u Prnjavoru, u susjednoj BiH.    

Regionalni sajam privrede nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za poduzetnike, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične saradnje. Želja organizatora je da ova manifestacija bude mjesto razmjene informacija, stjecanja stručnih saznanja i pokretanja novih ideja, koje će privredu učiniti konkurentnijom na europskom i svjetskom tržištu.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti projektnom timu sajma na e-mail adresu: [email protected]  kao i na telefone: +387 51 555-317, +387 66 237-788.

 


Tagovi

Regionalni sajam privrede Prnjavor 2018 Općina Čelinac BiH


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.