Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Organsko FBiH
  • 14.02.2018. 16:30

7. Organic Sarajevo 2018 okuplja proizvođače s važećim certifikatom

Pozivaju se svi proizvođači koji posjeduju važeći certifikat za ekološku proizvodnju da se prijave za sudjelovanje na međunarodnom sajmu najkasnije do 20. veljače.

  • 256
  • 17
  • 0

Organsko FBiH već sedmu godinu organizira Međunarodni sajam organske proizvodnje i eko turizma "Organic Sarajevo 2018" koji će se održati na Trgu djece Sarajeva od 7. do 9. ožujka 2018. godine.

Pozivaju se svi proizvođači koji posjeduju važeći certifikat za ekološku proizvodnju da se prijave za sudjelovanje na manifestaciji najkasnije do 20. veljače na e-mail: info@organskofbih.ba ili pozivom na telefon: 061 781 130. Uplatu kotizacije je potrebno izvršiti na žiro račun Sparkasse Bank: 199 520 00776681 48.

Na sajmu u glavnom gradu susjedne BiH će se moći naći ekološki proizvodi domaće proizvodnje među kojima su med i proizvodi od meda, ljekovito bilje, sokovi, prerađevine od voća i povrća te proizvodi biljnih apoteka (tinkture, kreme, čajevi). 

Foto: Bigstockphoto/Milkos 


Tagovi

Organsko FBiH Organic Sarajevo 2018 Ekološki proizvodi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]