Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatsko društvo biljne zaštite
  • 08.02.2015. 13:00

59. Seminar biljne zaštite u Opatiji

U Opatiji će se od 10. do 13. veljače 2015. godine održati 59. Seminar biljne zaštite, koji će i ovoga puta okupiti brojne stručnjake tog područja i otvoriti mnoge aktualne teme.

  • 324
  • 12
  • 0

I ove će se godine u hotelu "4 opatijska cvijeta" u Opatiji, od 10. do 13. veljače, održati već tradiocionalni, 59. Seminar biljne zaštite, koji svake godine okuplja brojne sudionike, zaštitare agronomske i šumarske struke te veliki broj mladih stručnjaka i studenata koji svjedoče o zamjetnom interesu za fitomedicinu i probleme koje rješava ova struka.

Za organizaciju još jednog Seminara biljne zaštite pobrinuli su se Hrvatsko društvo biljne zaštite, i Agronomski fakultet u Zagrebu, uz suorganizatorsku pomoć Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo te pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede.

Ove će se godine održati i dva okrugla stola. Na prvom će biti riječi o izobrazbi profesionalnih korisnika, distributera i savjetnika za održivu uporabu sredstava za zaštitu bilja, dok će tema drugog biti Integrirana zaštita bilja u zajedničkoj poljoprivrednoj politici i programu ruralnog razvoja 2015 - 2020.

Osim toga, brojni će stručnjaci govoriti o novostima iz fitofarmacije te aktualnostima s terena, među kojima će se naći mnoge zanimljive teme poput problema u zaštiti kukuruza i soje u uvjetima kasne sjetve nakon katastrofalne poplave u županijskoj Posavini, epidemijskih razmjera pojave žute hrđe u protekloj godini, rizomaniji na području istočne Hrvatske, a to je samo mali dio onoga što očekuje sudionike 59. Seminara biljne zaštite u Opatiji.

U sklopu Seminara će se održati i Godišnja skupština Hrvatskog društva biljne zaštite.


Tagovi

Opatija Seminar biljne zaštite Hrvatsko društvo biljne zaštite Novosti iz fitofarmacije Integrirana zaštita bilja Održiva uporaba sredstava za zaštitu Zaštita kukuruza Žuta hrđa Šumarska struka Fitomedicina Ruralni razvoj

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer