Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinitaly 2019
  • 06.04.2019. 15:00

53. Vinitaly u Veroni - najveća izložba vina u svijetu

Međunarodni sajam vina, Vinitaly, visok profesionalni standard održava tako što je dostupan samo za ozbiljne proizvođače čije je ime sinonim za kvalitetu. Sajam doprinosi razvoju vinarskog sektora, kako talijanskog, tako i međunarodnog.

Foto: Facebook/Vinitaly
  • 508
  • 40
  • 0

Međunarodni sajam vina, Vinitaly, najveća izložba vina u svijetu svoj visok profesionalni standard održava tako što je dostupan samo za ozbiljne proizvođače čije je ime sinonim za kvalitetu. Sajam doprinosi razvoju vinarskog sektora, kako talijanskog, tako i međunarodnog. 

Vinitaly održava se od 07. do 10. travnja, u Veroni (Veronafiere), u okviru ovog sajma održavaju se još i Sol&Agrifood i Enolitech

Ovu prestižnu vinsku izložbu posjeti 128.752 posjetitelja, od kojih je 36 tisuća iz 143 zemlje svijeta te više od dvije tisuće novinara. Na njemu izlaže preko 4.400 izlagača iz 36 zemalja svijeta, a u sklopu Vinitaly izložbe organizirano je preko 400 događanja od kušanja vina do B2B susreta.  

Zanimljivo je spomenuti kako Međunarodni vinski paviljon ove godine bilježi značajan porast francuskih kompanija, udvostručio se broj kompanija iz Španjolske, svoj su dolazak potvrdili i Australci, a proširen je asortiman Mađarske i Hrvatske. 

Osim vina, Vinitaly, naravno, nudi i širok asortiman tipičnih alkoholnih pića različitih kultura kao što je peruanski Pisco, rum iz Dominikanske Republike, rusku vodku, meksičku tekilu ili japanski sake. 

Vinitaly je otvoren za posjetitelje od 9.30 do 18 sati svakog dana. Od nedjelje (07. travnja) do utorka (09. travnja) ulaz je otvoren do 17 sati dok je u srijedu, 10. travnja, ulaz dozvoljen do 16 sati. 

Cijena dnevne ulaznice iznosi 85 eura, a ukoliko uzimate karte za sva četiri dana onda je cijena 150 eura. 


Tagovi

Sajam vina Vinitaly Verona Sol&Agrifood


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo