Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Simpozij agronoma
  • 07.01.2015. 09:00

50. hrvatski i 10. međunarodni simpozij agronoma

Cilj Simpozija je upoznati agronome i širu javnost s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja domaćih i inozemnih stručnjaka.

  • 695
  • 31
  • 0

U Grand hotelu Adriatic u Opatiji, od 16. do 20. veljače 2015. godine, održat će se 50. hrvatski i 10. međunarodni simpozij agronoma, čiji je cilj upoznati agronome i širu javnost s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja domaćih i inozemnih stručnjaka te na taj način omogućiti bolji prijenos znanstvenih postignuća u poljoprivrednoj proizvodnji.

Ovim putem organizatori žele uspostaviti bolju suradnju znanstvenika sa sveučilišta, znanstvenih ustanova te stručnjaka iz poljoprivrede, idustrije, trgovine i ostalih srodnih djelatnosti, odnosno proizvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta na zajedničkom interesnom području iz znanosti i poljoprivredne prakse.

Simpozij će obuhvatiti teme iz agroekologije, ekološke poljoprivrede i zaštite okoliša, agroekonomike i agrosociologije, genetike, oplemenjivanja bilja i sjemenarstva, povrćarstva, ukrasnog, aromatičnog i ljekovitog bilja, ratarstva, ribarstva, lovstva i pčelarstva, stočarstva, vinogradarstva i vinarstva te voćarstva.

Organizatori su: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet i Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Balkan Environmental Association (B.EN.A), Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru, Biotehnički fakultet Sveučilišta u Ljubljani, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika RH, a u suradnji sa: Bc Institutom za oplemenjivanje i proizvodnju bilja, Rugvica, Gradskim uredom za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba, Hrvatskim agronomskim društvom Zagreb, Hrvatskom poljoprivrednom agencijom Križevci, Institutom za jadranske kulture i melioraciju krša Split, Institutom za poljoprivredu i turizam Poreč, Poljoprivrednim institutom Osijek, Visokim gospodarskim učilištem u Križevcima, Brodsko-posavskom te Zagrebačkom županijom.


Tagovi

Simpozij agronoma Stručnjaci iz poljoprivrede Poljoprivredna proizvodnja Agronomski fakultet u Zagrebu Poljoprivredna praksa Znanstvena istraživanja Znanstvena postignuća u poljoprivrednoj proizvodnji


Partner

Simpozij agronoma

Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 23 93 701, e-mail: sa@agr.hr web: http://sa.agr.hr