Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Simpozij agronoma
  • 07.01.2015. 09:00

50. hrvatski i 10. međunarodni simpozij agronoma

Cilj Simpozija je upoznati agronome i širu javnost s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja domaćih i inozemnih stručnjaka.

  • 695
  • 31
  • 0

U Grand hotelu Adriatic u Opatiji, od 16. do 20. veljače 2015. godine, održat će se 50. hrvatski i 10. međunarodni simpozij agronoma, čiji je cilj upoznati agronome i širu javnost s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja domaćih i inozemnih stručnjaka te na taj način omogućiti bolji prijenos znanstvenih postignuća u poljoprivrednoj proizvodnji.

Ovim putem organizatori žele uspostaviti bolju suradnju znanstvenika sa sveučilišta, znanstvenih ustanova te stručnjaka iz poljoprivrede, idustrije, trgovine i ostalih srodnih djelatnosti, odnosno proizvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta na zajedničkom interesnom području iz znanosti i poljoprivredne prakse.

Simpozij će obuhvatiti teme iz agroekologije, ekološke poljoprivrede i zaštite okoliša, agroekonomike i agrosociologije, genetike, oplemenjivanja bilja i sjemenarstva, povrćarstva, ukrasnog, aromatičnog i ljekovitog bilja, ratarstva, ribarstva, lovstva i pčelarstva, stočarstva, vinogradarstva i vinarstva te voćarstva.

Organizatori su: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet i Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Balkan Environmental Association (B.EN.A), Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru, Biotehnički fakultet Sveučilišta u Ljubljani, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika RH, a u suradnji sa: Bc Institutom za oplemenjivanje i proizvodnju bilja, Rugvica, Gradskim uredom za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba, Hrvatskim agronomskim društvom Zagreb, Hrvatskom poljoprivrednom agencijom Križevci, Institutom za jadranske kulture i melioraciju krša Split, Institutom za poljoprivredu i turizam Poreč, Poljoprivrednim institutom Osijek, Visokim gospodarskim učilištem u Križevcima, Brodsko-posavskom te Zagrebačkom županijom.


Tagovi

Simpozij agronoma Stručnjaci iz poljoprivrede Poljoprivredna proizvodnja Agronomski fakultet u Zagrebu Poljoprivredna praksa Znanstvena istraživanja Znanstvena postignuća u poljoprivrednoj proizvodnji


Partner

Simpozij agronoma

Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 23 93 701, e-mail: sa@agr.hr web: http://sa.agr.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]