Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sociologija sela
  • 02.10.2013. 10:25

50 godina časopisa "Sociologija sela"

Obilježava se 50. obljetnica časopisa "Sociologija sela"/"Sociologija i prostor" Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu

Foto: RGBStock.com
  • 327
  • 15
  • 0

Obilježava se 50. obljetnica časopisa "Sociologija sela"/"Sociologija i prostor" Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu, koja će se održati 18. listopada 2013. u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, Ulica Ćirila i Metoda 5, s početkom u 11 sati.

Povodom obljetnice organiziran je i okrugli stol, tj. znanstveni skup pod nazivom "Ruralni razvoj Hrvatske - Perspektive integriranog i održivog razvoja ruralnih područja".

Program obilježavanja 50-e obljetnice časopisa obilježit će govor predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Ive Josipovića, prof. dr. sc. Branislave Baranović, ravnateljice Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu, prof. dr. sc. Vlade Puljiza, predsjednika Organizacijskog odbora za obilježavanje obljetnice časopisa, dr. sc. Anđeline Svirčić Gotovac, glavne urednice časopisa.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Sociologija sela Sociologija i prostor Znanstveni skup Obljetnica

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]