Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novi Sad
  • 30.09.2014. 14:00

5. Međunarodni sajam konjarstva

Međunarodni sajam konjarstva i sersana jedini je tog tipa u regiji

Foto: freedigitalphotos.net
  • 115
  • 5
  • 0

U organizaciji Novosadskog sajma od 03. do 05. listopada 2014. godine, u Novom Sadu će se održati 5. Međunarodni sajam konjarstva i sersana. Jedina je to manifestacija ovog tipa u regiji na kojoj konje predstavljaju uzgajivači, ergele, klubovi i udruženja iz okruženja. U središtu pažnje izlagača i posjetitelja su ljepota i plemenitost vrhunskih grla koja se na ovoj manifestaciji mogu vidjeti.

Sajam će i ove godine okupiti uzgajivače konja, sportsku javnost, trgovce i proizvođače opreme, pribora, hrane i farmaceutskih sredstava za konjarstvo i prateće djelatnosti, predstavnike veterinarske zaštite, udruženja i asocijacije, predstavnike javne administracije, vojske, policije, znanstveno-obrazovne institucije, zanatlije te predstavnike turističkih destinacija za konjanike.

U vrijeme trajanja Sajma, uz bogat nagradni fond, održat će se i tri međunarodna sportska natjecanja i to: u preponskom i dresurnom jahanju te vožnji zaprega. Tako će posjetitelji imati priliku uživati u zaista bogatom izložbenom, natjecateljskom, ali i zabavnom pratećem programu.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Sajam konjarstva Uzgajivači konja Ergele Vrhunska grla Preponsko i dresurno jahanje Vožnja zaprega


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]