Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 19.08.2008.

40. izložba vina kontinentalne Hrvatske

  • 841
  • 36
  • 0

U Svetom Ivanu Zelini održana je 40. izložba vina kontinentalne Hrvatske, uz sudjelovanje oko 100 izlagača te pristiglih 216 uzoraka za ocjenjivanje.
Odlukom 18 licenciranih ocjenjivača, šampionom izložbe, s osvojenih 96 bodova, proglašen je Traminac, izborna berba bobica, berba 2006, proizvođača „Iločki podrumi“. Nagradu „Ljerka Habuzin“ za najbolje vino autohtone sorte Kraljevina s osvojenih 83,17 bodova dobilo je vino iz berbe 2007. koje je proizvelo Obiteljsko gospodarstvo Puhelek-Purek. Nagrada „Milan Pažić“ za najbolje suho bijelo mirno vino od nearomatičnih i aromatičnih sorti s osvojenih 88 bodova pripala je Graševini, berbe 2006., proizvođača „Kutjevo“. Nagradu „Pero Krznarić“ za najbolje bijelo mirno vino s ostatkom neprovrela šećera, izuzev predikatnih vina, s 88,67 bodova dobila je Graševina iz berbe 2006. proizvođača „Belje“, a za najbolje je crno mirno vino s osvojenih 90 bodova proglašena Mješavina crnih sorti iz berbe 2006, koje je proizveo Obiteljski podrum Josić.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Slavonski poljoprivrednici danas su traktorima stigli u središte Đakova, ispred Župne crkve Svih Svetih, gotovo na samom korzu. #prosvjed
Uskoro više!
Foto: Željka Rački-Kristić