Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tradicija uzgoja konja
  • 08.06.2023. 13:30
  • Sisačko-moslavačka, Sunja

27. Državna konjogojska izložba u Sunji

Ovaj vikend bit će predstavljena najbolja grla hrvatskog posavca, hrvatskog hladnokrvnjaka i lipicanca iz cijele Hrvatske.

Foto: Marinko Petković (arhiva)
  • 1.533
  • 143
  • 0

Već 27. Državna konjogojska izložba na kojoj će biti predstavljena najbolja grla pasmina hrvatski posavac, hrvatski hladnokrvnjak i lipicanac iz cijele Hrvatske, održat će se u Sunji ovoga vikenda, 10. i 11. lipnja.

Očekuje se oko 80 izložbenih grla, a komisijsko ocjenjivanje održat će se 10. lipnja u poslijepodnevnim satima, dok će proglašenje najboljih grla te svečana povorka zaprega i izbor najbolje zaprege biti održani u nedjelju, 11. lipnja.

U popodnevnim satima odigrat će se i prijateljska nogometna utakmica.

Također, uz konjogojsku izložbu, održat će se i 15. Sajam zadrugarstva, obrtništva i turizma na kojem će se predstaviti poljoprivredne udruge i lokalni obrtnici.

Općina Sunja zauzima središnji dio Sisačko-moslavačke županije, sa 40 naselja smještenih na površini od 288 km2. Mjesto Sunja je smješteno na pola puta između Siska i Hrvatske Dubice na državnoj cesti broj D 224, te na raskrižju puta za Hrvatsku Kostajnicu.


Tagovi

Sunja 27. Državna konjogojska izložba Uzgoj hrvatskog posavca Uzgoj hrvatskog hladnokrvnjaka Uzgoj lipicanaca


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.