Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 06.02.2019. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

26. Osječki proljetni sajam: Spremite se za novu sjetvenu sezonu!

Posjetite 26. Osječki proljetni sajam i 20. Obrtnički sajam na Pampasu od 1. do 3. ožujka 2019. I ovaj put cilj sajma je promicanje poljoprivredne proizvodnje te podrška gospodarstvu!

Foto: Osječki sajam
  • 394
  • 28
  • 0

U tijeku su pripreme za održavanje 26. Osječkog proljetnog sajma i 20. Obrtničkog sajma, najznačajnije sajamske priredbe s programom poljoprivrede i obrtništva u regiji. Sajam će se održati od 1. do 3. ožujka 2019. na sajamskom prostoru Pampas. Sajam će za posjetitelje u ova tri dana biti otvoren od 10:00 do 19:00 sati.

Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije.

U sklupu sajma i "Med hrvatskih pčelinjaka u nacionalnoj staklenci"

Ovogodišnja sajamska priredba bit će obogaćena još jednim gospodarskim događajem u svrhu promocije pčelarske proizvodnje u regiji organizacijom Mednog doručka - "Med hrvatskih pčelinjaka u nacionalnoj staklenci" u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom.

U organizaciji Osječkog sajma d.o.o., pokroviteljstva Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka govore o značaju priredbe na regionalni gospodarski razvoj.

cd
U sklopu sajma održat će se i Medni doručak

Kao i prethodnih godina, sajamska priredba organizira se u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Osijek koja je pokrovitelj nastupa gospodarstvenika i OPG - članica HGK. Suorganizator nastupa izlagača obrtnika i partner organizacije 20. Obrtničkog sajma je Hrvatska obrtnička komora Obrtnička komora Osječko-baranjske županije koja snažnom podrškom već dvadeset godina podupire obrtnike županije logistički, organizacijski i savjetodavno.

Pozitivna iskustva grupnog nastupa izlagača već duži niz godina slijede primjeri organiziranih nastupa gospodarstvenika u suradnji s jedinicama lokalne samouprave - gradovima, općinama, LAG-ovima. Nastup na predstojećoj priredbi najavljen je iskazanim interesom za grupno izlaganje i predstavljanje gospodarskih mogućnosti i potencijala općina naše županije.

Dugogodišnja suradnja i interes izlagača izvan regije i ove godine je potvrđena partnerstvom i suradnjom s Međimurskom županijom i Obrtničkom komorom Međimurske županije.


Tagovi

26. Osječki proljetni sajam Pampas Poljoprivreda Gospodarstvo Osijek Obrtnički sajam


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?