Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 06.02.2019. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

26. Osječki proljetni sajam: Spremite se za novu sjetvenu sezonu!

Posjetite 26. Osječki proljetni sajam i 20. Obrtnički sajam na Pampasu od 1. do 3. ožujka 2019. I ovaj put cilj sajma je promicanje poljoprivredne proizvodnje te podrška gospodarstvu!

Foto: Osječki sajam
  • 394
  • 28
  • 0

U tijeku su pripreme za održavanje 26. Osječkog proljetnog sajma i 20. Obrtničkog sajma, najznačajnije sajamske priredbe s programom poljoprivrede i obrtništva u regiji. Sajam će se održati od 1. do 3. ožujka 2019. na sajamskom prostoru Pampas. Sajam će za posjetitelje u ova tri dana biti otvoren od 10:00 do 19:00 sati.

Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu naše regije.

U sklupu sajma i "Med hrvatskih pčelinjaka u nacionalnoj staklenci"

Ovogodišnja sajamska priredba bit će obogaćena još jednim gospodarskim događajem u svrhu promocije pčelarske proizvodnje u regiji organizacijom Mednog doručka - "Med hrvatskih pčelinjaka u nacionalnoj staklenci" u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom.

U organizaciji Osječkog sajma d.o.o., pokroviteljstva Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka govore o značaju priredbe na regionalni gospodarski razvoj.

cd
U sklopu sajma održat će se i Medni doručak

Kao i prethodnih godina, sajamska priredba organizira se u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Osijek koja je pokrovitelj nastupa gospodarstvenika i OPG - članica HGK. Suorganizator nastupa izlagača obrtnika i partner organizacije 20. Obrtničkog sajma je Hrvatska obrtnička komora Obrtnička komora Osječko-baranjske županije koja snažnom podrškom već dvadeset godina podupire obrtnike županije logistički, organizacijski i savjetodavno.

Pozitivna iskustva grupnog nastupa izlagača već duži niz godina slijede primjeri organiziranih nastupa gospodarstvenika u suradnji s jedinicama lokalne samouprave - gradovima, općinama, LAG-ovima. Nastup na predstojećoj priredbi najavljen je iskazanim interesom za grupno izlaganje i predstavljanje gospodarskih mogućnosti i potencijala općina naše županije.

Dugogodišnja suradnja i interes izlagača izvan regije i ove godine je potvrđena partnerstvom i suradnjom s Međimurskom županijom i Obrtničkom komorom Međimurske županije.


Tagovi

26. Osječki proljetni sajam Pampas Poljoprivreda Gospodarstvo Osijek Obrtnički sajam


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer