Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 05.09.2014. 18:00

22. jesenski bjelovarski sajam otvorio svoja vrata!

Sajam u Gudovcu i ovog je puta privukao brojne izlagače i posjetitelje

  • 1.189
  • 219
  • 0

Danas u 11 sati, uz nazočnost brojnih uzvanika, na sajamskom prostoru u Gudovcu, svečano je otvoren 22. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, koji se održava u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Više od 550 izlagača iz Hrvatske i 15 zemalja došlo je prezentirati svoje proizvode. Među njima je 220 izlagača koji su na trodnevnu manifestaciju koja je najveća u regiji doveli 500 grla stoke.

Kao i svake godine, na Jesenskom sajmu predstavit će se brojni izlagači iz zemlje i inozemstva, a održat će se i mnoga stručna predavanja te okrugli stolovi koji će popratiti aktualne teme iz područja poljoprivrede i gospodarstva. Ove godine će se po prvi puta u sklopu Sajma održati i Loreko – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma na kojem će biti zastupljeni stručni sadržaji te razmjena znanja i iskustava.

Na ovogodišnjem Jesenskom sajmu posjetitelji će moći uživati i u izložbi konja i opreme, demonstracijama western jahanja, rada western konja te potkivanju konja i terapijskom jahanju na prostoru Western ranch-a. U subotu s početkom u devet sati, održat će se natjecanje u kuhanju "Ribljeg paprikaša" dok je za nedjelju predviđeno natjecanje u kuhanju "Lovačkog gulaša".

Sajam će trajati od petka do nedjelje (05. do 07. rujna 2014. godine), a za posjetitelje će biti otvoren svakog dana od 9 do 18 sati. Pozivamo sve da u svoje vikend planove uvrste i posjet 22. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji i ove godine nudi pregršt zanimljivog, edukativnog ali i zabavnog sadržaja.

Kao i ranijih godina, sajam je mnogim poljoprivrednicima prilika da si priušte adekvatne strojeve i mehanizaciju koristeći prigodan popust. Odmah prvog dana prodan je i najskuplji izložak, Silokombajn Jaguar 960 tvrtke Claas za 4,3 milijuna kuna s PDV-om.

U prilogu članka donosimo Program, Raspored predavanja, Popis izlagača te Plan 22. Jesenskog sajma, a naše kolege pobrinule su se da vam "sa lica mjesta" prenesu dijelić sajamske atmosfere putem foto galerije.

Vidimo se u Gudovcu!


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Gudovac Jesenski bjelovarski sajam Snježana Španjol Stručna predavanja Loreko Lov Ribolov Ekologija Ruralni razvoj Izložba konja Western jahanje Terapijsko jahanje Svečano otvorenje


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs