Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostarski sajam
  • 09.04.2018. 16:30

21. Međunarodni sajam u Mostaru sutra otvara svoja vrata

U sklopu 21. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru održat će se i "Sajam poljoprivredne opreme i investicija u poljoprivredi zemalja 16+1".

Foto: Vedran Stapić
  • 159
  • 11
  • 0

U okviru 21. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru koji započinje sutra, 10. i traje do 14. travnja 2018., održat će se i "Sajam poljoprivredne opreme i investicija u poljoprivredi zemalja 16+1". Pokrovitelj ovoga sajma je Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Prvog dana sajma će se održati Poslovni forum na temu "Oprema i investicije u poljoprivredi zemalja 16+1".

U programu kojega možete preuzeti ispod članka, predviđen je niz prezentacija o vanjskotrgovinskoj razmjeni i ulaganjima u poljoprivrednom sektoru u zemljama članicama inicijative "16+1".

Format "16+1" je inicijativa NR Kine koja ima za cilj intenziviranje i širenje suradnje s 11 država članica EU i 5 balkanskih zemalja (Albanijom, Bosnom i Hercegovinom, Bugarskom, Hrvatskom, Češkom Republikom, Estonijom, Mađarskom, Letonijom, Litvom, Makedonijom, Crnom Gorom, Poljskom, Rumunjskom, Srbijom, Slovačkom, Slovenijom) u sektoru investicija, transporta, financija, znanosti, obrazovanja i kulture.


Dokumenti


Tagovi

16+1 Međunarodni sajam gospodarstva Mostar Poljoprivredna oprema Poslovni forum NR Kina Mostar


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]