Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam 2014
  • 29.09.2014. 18:00

21. Međunarodni sajam hortikulture

Međunarodni sajam hortikulture u Novom Sadu i ove će godine posjetiteljima prezentirati nove trendove u vrtlarenju

Foto: depositpgotos.com
  • 175
  • 6
  • 0

Na prostoru Novosadskog sajma, a u sklopu međunarodnih sajmova Lorisa, posjetitelji će od 01. do 05. listopada 2014. godine, imati priliku uživati u 21. Međunarodnom sajmu hortikulture. Na Sajmu će se predstaviti proizvođači sadnica, udruženja ljubitelja cvijeća, stručnjaci za uzgoj i održavanje zelenih površina te stručnjaci krajobrazne arhitekture.

Posjetitelji će moći razgledati, ali i kupiti brojne proizvode iz široke ponude Sajma pa će se tu naći: sjemenska roba, sadnice, reprodukcijski material, oprema i pribor za hortikulturu, prateća mehanizacija u hortikulturi, oprema za vrtove i parkove.

Na štandovima izlagača bit će i cvijeća u lončanicama, humusa i zemlje, ukrasne keramike, vrtlarskog alata i radne odjeće. Za oplemenjivanje radnih i prostora za odmor, u ponudi su i mini vrtovi, japanski vrtovi te cvjetni aranžmani u pijesku u boji. Asortiman upotpunjuju literatura o uzgoju bilja i uređenju enterijera i eksterijera, kao i aloa i proizvodi od aloe, aronija i proizvodi od aronije, med - bagremov, livadski i suncokretov, pčelinji proizvodi, melemi i čajevi, bonsai, kaktusi, sukulenti te rezano cvijeće.

Izvrsna je ovo prilika za sve kojima je hortikultura hobi ali i one koji se njome bave profesionalno, da saznaju novosti na tržištu, upoznaju se sa prijedlozima za aranžiranje cvijeća te rješenjima za krajobraznu i hortikulturalnu arhitekturu.

Foto: depositpgotos.com;Wavebreakmedia


Tagovi

Novosadski sajam Lorisa Sajam hortikulture Oprema za hortikulturu Proizvođači sadnica Krajobrazna arhitektura


Partner