Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 03.07.2013.

21. Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam zatrpan upitima EU izlagača

U marketing Bjelovarskog sajma svakodnevno pristižu upiti i prijave zainteresiranih izlagača iz europskih zemalja

  • 270
  • 25
  • 0

Najveći hrvatski poljoprivredni sajam ove se godine održava 6. 7. i 8. rujna na Sajamskom prostoru Gudovac. Zanimanje za 21. Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam hrvatskih izlagača nikada nije bio upitan, a ovih se dana potvrđuje očekivanje dolaska većeg broja inozemnih izlagača. Već sada je na popisu izlagača više od stotinu hrvatskih tvrtki koje tradicionalno dolaze izložiti svoje proizvode.

Posebna se pozornost obraća svakodnevnim upitima i prijavama izlagača iz stranih zemalja. Već je poznato da će svoj izložbeni prostor imati i poljoprivredni ured Europske komisije iz Bruxellesa, austrijske i češke poljoprivredne tvrtke, a s posebnim se zanimanjem očekuje dolazak predstavnika, francuskog agrara i prerađivačke industrije najveće europske poljoprivredne zemlje, koju će zastupati Axema iz Pariza.

U svakom slučaju broj stranih izlagača bit će višestruko povećan, pa organizatori sajma pozivaju svoje stalne izlagače da što prije dostave prijave ili najkasnije do 1. kolovoza kako bi osigurali izložbene prostore koje žele ili zadržati na kojima su do sada izlagali. Ove godine je posljednji dan za prijavu sudjelovanja na jesenskom sajmu je 16. kolovoz ili odmah nakon popunjavanja prostora kako bi se na vrijeme i kvalitetno mogli pripremiti svi izložbeni prostori i obaviti drugi poslovi vezani uz uspješnu realizaciju ovogodišnjeg znatno bogatijeg programa nego prošlih godina kada je sajam posjetilo više od 50.000 posjetitelja. Prošle je godine nastupilo 475 izlagača, a na najvećoj državnoj stočarskoj izložbi predstavilo se više od 500 grla različite vrste stoke. Očekuje se da će ova godina premašiti dosadašnje statističke podatke o broju izlagača i posjetitelja te potvrditi koliko je ova poljoprivredna sajamska manifestacija značajna za poljoprivredu i proizvodnju hrane u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe.

Na sajamskom prostoru u Gudovcu posebno se uređuju izložbeni prostori u postojećim, ali starim objektima kako bi se što više približili višim izložbenim standardima koji bi zadovoljili zahtjevnije europske izlagače. Posljednjih godina, a posebno ove godine bit će tako obnovljeno i uređeno novih tisuću kvadrata opremljenih suvremenim sanitarnim čvorovima i potrebnim priključcima na komunalnu infrastrukturu.

Pogledajte fotogaleriju s 20. Jesenskog sajma.

Autor: Tugomir Pemper


Tagovi

Bjelovarski sajam Stočarska izložba Proizvodnja hrane


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo