• Agro Startup
  • 28.05.2017. 08:40

2. studentska konferencija "Agro Startup"

Objavljen je datum održavanja drugog izdanja studentske poljoprivredne startup konferencije "Agro Startup".

Foto: agro-startup.com
  • 969
  • 48
  • 0

Prošle je godine agencija Apriori World u partnerstvu s Agronomskim fakultetom, Sveučilišta u Zagrebu organizirala studentsku konferenciju pod nazivom "Agro Startup". Ove godine konferencija će održati svoje drugo izdanje 17. listopada u prostorijama Agronomskog fakulteta u Zagrebu. U tijeku je priprema programa.

Konferencija će ove godine otvoriti vrata i pokušati inspirirati sve zainteresirane za pokretanje vlastitog poslovanja u poljoprivrednom sektoru te pokušati pružiti odgovore na pitanja kako poljoprivrednu ideju realizirati uz potporu više institucija?

Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika pružila je potporu u organizaciji drugog izdanja "Agro Startup" konferencije. Organizatori očekuju 150 studenata, 15 predavača i panelista te više od 20 predstavnika medija. Podsjetimo, konferenciju je prošle godine otvorio, tada tek novoizabran ministar poljoprivrede, Tomislav Tolušić.

Foto: agro-startup.com


Tagovi

Konferencija Zagreb Agronomski fakultet Agro Startup Apriori World


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

YaraMila preporuke za jesensku primjenu u ratarskim kulturama

Samo uravnotežena kombinacija hranjivih tvari, primijenjenih u pravo vrijeme, omogućava maksimalne prinose i najbolju kakvoću uroda. No, kako se odlučiti što i kada primi...

Pročitaj cijelu bilješku