Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biscuit People
  • 17.12.2018. 09:00

2. Konferencija Biscuit People u Puli okupit će svjetske stručnjake iz industrije keksa

Osječka online platforma biscuit people na jednom mjestu uspješno okuplja proizvođače keksa, distributere, dobavljače sastojaka i strojeva, te neovisne konzultante iz cijelog svijeta. Na konferenciju se prijavite što prije jer je broj mjesta ograničen.

Foto: Bigstockphoto/gogian
  • 251
  • 19
  • 0

Online platforma biscuit people ponovno organizira međunarodnu konferenciju Biscuit People koja će se održati u Puli od 3. do 6. travnja 2019. godine.

biscuitpeople.com dionicima industrije keksa pruža informacije i stručne savjete te online prostor za međusobno umrežavanje i zasnivanje suradnje. Ova osječka online platforma tako na jednom mjestu uspješno okuplja proizvođače keksa, distributere, dobavljače sastojaka i strojeva, te neovisne konzultante iz cijelog svijeta.

Očekuje se 18 govornika iz cijelog svijeta

Nakon višegodišnjeg isključivo online poslovanja, biscuit people tvrtka je 2017. godine odlučila osnovati konferenciju pod nazivom Biscuit People Conference. Konferencija je nastala jer je prepoznata potreba za događajem koji bi omogućio svima u industriji keksa da i uživo raspravljaju o trenutno važnim temama za industriju te međusobno razmjenjuju ideje, rješenja, znanje i iskustvo.

cd
U travnju 2018. konferencija je privukla više od 60 stručnjaka iz industrije keksa (foto: Facebook/Biscuit Library)

Ovo će biti drugo izdanje ove konferencije koja je privukla više od 60 vodećih rukovoditelja, nezavisnih konzultanata i drugih stručnjaka iz industrije keksa u travnju 2018. godine kada se održala po prvi put. Tijekom dva dana održavanja dvanaest je govornika predstavilo važne teme za industriju iz različitih perspektiva, a na ovom se izdanju očekuje čak 18 govornika iz cijelog svijeta. 

Između ostalih, najavljeni su Alice Tempel Costa iz CAOBISCO-a (Europske udruge industrija čokolade, keksa i slatkiša, Belgija), Daniel Bossel (Bosch Packaging Technology, Švicarska), Grégory Véricel (Chopin, Francuska), Joe DiGiacomo (Flynn Burner Corporation, SAD), Peter Otten (Steinhaus GmbH, Njemačka), Sonia Broglio (Brazil), Jeroen Demeurisse (Belgija) i dr.

Prijavite se što prije!

Ako želite ostati ukorak s trendovima u industriji keksa, proširiti poslovnu mrežu i spojiti ugodno s korisnim u predivnoj Puli, ovo je pravi događaj za Vas. Prijavite se danas jer je broj mjesta ograničen. Više informacija možete pronaći na conference.biscuitpeople.com.


Tagovi

Biscuit People Konferencija Industrija keksa Pula

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer