Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 30.09.2008.

2. EKO-FEST u Zagrebu, 10. i 11. listopada 2008.

  • 1.777
  • 88
  • 0

Udruga ekoloških poljoprivrednih proizvođača Hrvatske drugu godinu za redom organizira, 10. i 11. listopada 2008. godine, u Zagrebu, na Trgu bana Jelačića, 2. EKO-FEST.

Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i Poglavarstvo Grada Zagreba uz financijsku potporu Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba.

Program EKO-FEST-a sastoji se od promotivno-prodajne izložbe hrane i proizvoda kontroliranog ekološkog porijekla: 10. i 11. listopada 2008. od 8-22 sati.

Na EKO-FEST-u će sudjelovati i izlagati proizvođačikoji su upisani u Upisnik proizvođača u ekološkoj proizvodnji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i posjeduju potvrdnicu za svoje proizvode.

Za članove Udruge ekoloških poljoprivrednih proizvođača Hrvatske nastup na EKO-FEST-u je besplatan.

Promidžbene akcije (oglašavanje putem jumbo plakata, dijeljenje letaka građanima, gostovanja u radio i TV emisijama, kontaktiranje svih značajnijih medija, press konferencija za medije, itd.) provodit će se uz pomoć Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo grada Zagreba.

Očekuje se velika posjećenost 2. EKO-FESTA i izvrsna medijska zastupljenost.

Kontakt: Udruga ekoloških poljoprivrednih proizvođača Hrvatske, Zagreb, Kvaternikov trg 3
tel/fax: 01/46 48 140, e-mail: info@ecologica.hr

Radujemo se vašem sudjelovanju na EKO-FEST-u.


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ovakav kruh su pekle moja baka i teta. U krušnoj peći. Kao dijete baš i nisam bila luda za njim. Bio je nekako žilav, kiselkast... Danas su oni ultrapopularni, nazivaju ih craft kruhovima, a rade se od sourdougha. I moje bake i teta su imal... Više [+]