• Uzorne hrvatske seoske žene
  • 09.10.2017. 16:30

18. izbor najuzornije hrvatske seoske žene

Primarni cilj projekta je promicanje važnosti seoskih žena i poboljšanje kvalitete života u ruralnim prostorima.

Foto: Facebook/
  • 367
  • 34
  • 0

Udruga 'Uzorne hrvatske seoske žene' u subotu, 14. listopada organizira već 18. Izbor najuzornije hrvatske seoske žene. Ovogodišnji domaćin, Karlovačka županija ugostit će seoske žene iz cijele zemlje.

Podsjećamo, izbor se održava svake godine u povodu Svjetskog dana seoske žene (15. listopada), a domaćin izbora je županija iz koje dolazi prošlogodišnja Najuzornija hrvatska seoska žena. Prošlogodišnja pobjednica je Tamara Krklec Čvangić iz Karlovačke županije.

Kako navode organizatori, na izboru su presudni opći status žene, posebni status, kućanstvo, gostoljubivost, dojam na pozornici i stol. Primarni cilj projekta je promicanje važnosti seoskih žena i poboljšanje kvalitete života u ruralnim prostorima. 18. Izbor najuzornije hrvatske seoske žene održat će se u subotu, 14.listopada, s početkom u 17 sati u Domu HV-a "Zrinski", u Ulici Marina Držića 4 u Karlovcu.

Foto: Facebook/Uzorne Hrvatske Seoske Zene


Tagovi

Uzorne hrvatske seoske žene Izbor Natjecanje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi