AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » 18. izbor najuzornije hrvatske seoske žene

18. izbor najuzornije hrvatske seoske žene

Uzorne hrvatske seoske žene

18. izbor najuzornije hrvatske seoske žene

Datum: 09.10.2017. 16:30 |

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Primarni cilj projekta je promicanje važnosti seoskih žena i poboljšanje kvalitete života u ruralnim prostorima.

Udruga 'Uzorne hrvatske seoske žene' u subotu, 14. listopada organizira već 18. Izbor najuzornije hrvatske seoske žene. Ovogodišnji domaćin, Karlovačka županija ugostit će seoske žene iz cijele zemlje.

Podsjećamo, izbor se održava svake godine u povodu Svjetskog dana seoske žene (15. listopada), a domaćin izbora je županija iz koje dolazi prošlogodišnja Najuzornija hrvatska seoska žena. Prošlogodišnja pobjednica je Tamara Krklec Čvangić iz Karlovačke županije.

Kako navode organizatori, na izboru su presudni opći status žene, posebni status, kućanstvo, gostoljubivost, dojam na pozornici i stol. Primarni cilj projekta je promicanje važnosti seoskih žena i poboljšanje kvalitete života u ruralnim prostorima. 18. Izbor najuzornije hrvatske seoske žene održat će se u subotu, 14.listopada, s početkom u 17 sati u Domu HV-a "Zrinski", u Ulici Marina Držića 4 u Karlovcu.

Foto: Facebook/Uzorne Hrvatske Seoske Zene

Broj pregleda članka: 347; Uspješnost članka: 33.85

Tagovi: Natjecanje, Izbor, Uzorne hrvatske seoske žene

Ključne riječi članka: 18, izbor, najuzornije, hrvatske, seoske, zene, seoske, hrvatske, izbor, listopada, najuzornije, seoske žene, hrvatske seoske, najuzornije hrvatske, izbor najuzornije, izbor najuzornije hrvatske, najuzornije hrvatske seoske


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!


Slike 18. izbor najuzornije hrvatske seoske žene