Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 15.11.2013. 09:15

17. Vincro - Tradicionalna vinska fešta

Međunarodni sajam vina, popularno nazvan Vincro, najstariji je događaj za degustiranje vina u Zadarskoj županiji

  • 284
  • 23
  • 0

U organizaciji Općine Polača pod pokroviteljstvom Zadarske županije, u tijeku su intenzivne pripreme za ovogodišnje, sedamnaesto po redu, degustiranje i ocjenjivanje vina u Polači.

Međunarodni sajam vina, popularno nazvan Vincro, najstariji je događaj za degustiranje vina u Zadarskoj županiji. Na ovogodišnjem sajmu ocjenjivat će se isključivo mlada vina proizvedena u 2013. godini.

Cilj sajma Vincro ponajprije je poslovno susretanje svih važnih čimbenika u vinarstvu i vinogradarstvu.

Ova tradicionalna vinska fešta ima ogroman utjecaj na razvoj vinogradarstva i vinarstva ravnokotarskog kraja, ali i šireg područja. Natjecanje je jedinstvena prilika vinara da uvide koliki je potencijal njihova mladog vina.

Organizator poziva sve zainteresirane neka prijave svoja vina i na taj način uđu u odmjeravanje snaga u smislu potencijala i kvalitete među mnoštvom proizvođača.

Vinogradari i vinari u periodu od 19. do 21. studenog 2013. godine, po prethodnoj najavi na telefon 023/662-001 ili 023/662-246 trebaju pozvati komisiju VinCro Polača koja će ih posjetiti kako bi iz njihovih bačava ili tankova uzela pet litara vina za ocjenjivanje.

Ocjenjivački sud sastavljen od eminentnih enologa zajedno sa predsjednikom, gdinom. Antom Grubišićem, pristigle uzorke ocjenjivati će u petak 22. studenog 2013. godine.

Podjela priznanja i medalja Vincro Polača 2013., predviđena je za 30. studeni.

Photo: vinogradarstvo.com


Tagovi

Vinogradarstvo Vincro Polača Vinarstvo Ante Grubišić Sajam vina


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Proljeće, čekamo te 🌸 #cicamace #voćke #visibabe