Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SALORI
  • 16.04.2022. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

17. Sajam lova, ribolova i turizma

Velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov dio su onoga što čeka posjetitelje.

Foto: Melita Berečić
  • 409
  • 52
  • 0

Idućeg će se vikenda na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku održati 17. Sajam lova, ribolova i turizma - SALORI 2022.

Posjetitelje od 22. do 24. travnja 2022. čeka velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov.

"Ova manifestacija svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma  predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji", poručili su organizatori.

Osim toga, posjetitelje čeka prikaz mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta osječko-baranjske regije dodatno će obogatiti obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

Istovremeno, na istoj lokaciji održat će se i 24. Sajam automobila i prateće industrije – MOTOMOBIL 2022. Riječ je o značajnoj sajamskoj priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s ponudom distributera automobila, motora, skutera i novitetima prateće industrije.


Tagovi

SALORI Sajam lova Sajam ribolova Sajam turizma Osijek Pampas


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]