Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostarski sajam
  • 09.12.2013. 12:00

17. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar

Posjetite najvažniju sajamsku manifestacija BiH - Mostarski sajam, od 8. do 12. travnja 2014. godine

  • 322
  • 29
  • 0

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar poznat je kao najvažnija sajamska manifestacija u BiH, ali i jedan od najprestižnijih sajmova u regiji.

Prema riječima organizatora prošlogodišnji sajam opravdao je sva očekivanja. Predstavilo se oko 800 izlagača iz 35 zemalja.

Nakon partnerstva Hrvatske, Mađarske, Austrije, Slovačke i Srbije, kao partner sajma 2013. godine predstavila se i Europska unija. Bio je to događaj od posebnog značenja za BiH, ali i velik iskorak za sajam.

Na 30.000 četvornih metara izložbene površine na sajmu se predstavljaju sve grane industrije, između kojih i prehrambena industrija, kao i hortikultura.

Opću sajamsku manifestaciju prate i tradicionalne podsajamske manifestacije: Sajam turizma, Sajam knjige i grafičke industrije te Sajam informacijskih tehnologija.

U sklopu Sajma turizma, svake godine se ocjenjuju i nagrađuju najbolja vina. Na prošlom sajmu ocjenjeno je stotinjak uzoraka crnih i bijelih vina iz Hercegovine i zemalja u regiji.

Za najbolje vino odabrano je upravo hrvatsko vino - Pošip Marko Polo 2011. iz Poljoprivredne zadruge iz Čare na Korčuli, dok je šampion među crnim vinima bio Cabernet CZ 2009., iz vinarije Vina Zadro iz mjesta Domaćinovići, kraj Čapljine.

Tijekom petodnevnog sajmovanja biti će održane razne konferencije, stručni skupovi i radionice iz oblasti malog i srednjeg poduzetništva.

Prošlogodišnji sajam pratilo je rekordnih 300 akreditiranih novinara iz cijeloga svijeta, što je dobra prilika za dodatnu promociju svih izlagača.

Više informacija možete saznati na:www.mostarski-sajam.com

Photo: mostarski-sajam.com


Tagovi

Sajam gospodarstva Mostar Vinarstvo Hortikultura BiH Hercegovina


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)