Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HPA
  • 22.05.2018. 18:00

17. izložba rapske ovce: predstavit će se devet kolekcija rapske ovce

Već 17. put, Rab će biti u znaku rapske ovce.

Foto: Hrvatska poljoprivredna agencija
  • 284
  • 21
  • 0

U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije, Udruge uzgajivača ovaca "Škraparica" s Raba i Hrvatskog saveza uzgajivača ovaca i koza, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i grada Raba, 25. svibnja 2018. na trgu Svetog Kristofora, glavnom rapskom trgu održati će se 17. izložba rapske ovce.

Na izložbi će se, najavljuju iz Hrvatske poljoprivredne agencije, predstaviti devet kolekcija rapske ovce. Svaku kolekciju čine jedan ovan i tri ovce. Komisijsku ocjenu grla provest će djelatnici Hrvatske poljoprivredne agencije u suradnji s profesorom Borom Miočem s Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Cilj izložbe je predstaviti rad i trud naših uzgajivača, te rezultate dosadašnje provedbe uzgojno selekcijskog rada na populaciji rapske ovce.

U dokumentu ispod teksta pronađite program. 


Povezana stočna vrsta

Ovčarstvo

Ovčarstvo

Ovčarstvo je izrazito rasprostranjena grana stočarstva te se ovce mogu naći na svim kontinentima osim Antartike. Važnost ovčarstva varira ovisno o pojedinim zemljama te su osobito... Više [+]

Tagovi

Rapska ovca Izložba HPA


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo