Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Derventski vašar
  • 06.08.2018. 12:00

167. Derventski vašar - jedna od najstarijih manifestacija u BiH

Od 22. do 24. kolovoza održava se tradicionalni Derventski vašar i u sklopu njega 13. Derventski sajam privrede i turizma.

Foto: J.U. Sportsko kulturni centar Derventa
  • 2.015
  • 64
  • 0

U Derventi, u susjednoj BiH, se u okviru tradicionalnog 167. Derventskog vašara održava 13. Derventski sajam privrede i turizma od 22. do 24. kolovoza 2018. godine. Na više od 3.200m² otvorenog i zatvorenog prostora predstavit će se brojni domaći i regionalni izlagači iz Hrvatske, Srbije i drugih zemalja. Treba napomenuti da je ovo jedna od najstarih manifestacija u Bosni i Hercegovini i jedan od najvećih vašara u bivšoj državi.

Prema riječima direktora Sportsko kulturnog centra Miroslava Simića očekuje se da će biti više od 120 izlagača i preko 30.000 posjetitelja. Velika pažnja se posvećuje izlagačima iz poljoprivrednog i prehrambenog sektora, proizvođačima kvalitetnih tradicionalnih i ekoloških proizvoda, a predstavit će se i brojna udruženja sa svojim rukotvorinama. Osim njih posjetitelji će moći vijdeti izlagače iz modne industrije, proizvođače namješta, turističku ponudu, uživati u gastro ponudi i kulturno-zabavnim događanjima. Dodjeljivat će se nagrade izlagačima za najbolje uređen štand, najčistiji štand i druge nagrade. Nagrade očekuju i posjetitelje.

Svečano otvaranje Sajma je 22. kolovoza u 17 sati uz zabavni program i skokove padobranaca. Ulaz na sajam je besplatan, a radno vrijeme je od 10 do 21.30h.


Tagovi

Derventski vašar Derventsi sajam privrede i turizma Miroslav Simić


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer